Verstappen: Ο Hamilton δεν είναι Θεός


Με δεικτικό τρόπο σχολίασε τις επιδόσεις του L. Hamilton στο αγωνιστικό τερέν ο M. Verstappen αναγνωρίζοντας την αξία του Βρετανού όχι όμως και τις… θεϊκές ικανότητές του.

  • 5/2/2020

Απουσία αγωνιστικής δράσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 και εν αναμονή την αποκάλυψη των μονοθεσίων της νέας σεζόν, η προσοχή όλων στρέφεται στις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Αγαπημένο «παιδί» του Τύπου είναι χωρίς αμφιβολία ο M. Verstappen ο χαρακτήρας του οποίου και το νεαρό της ηλικίας τού τον κάνουν να μην μετρά τα λόγια του.

Αυτήν τη φορά στο στόχαστρο του ιπτάμενου Ολλανδού βρέθηκε ο έξι φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, L. Hamilton, o οποίος αποτελεί και τον βασικό ανταγωνιστή του στη διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος.

Τα σενάρια αποχώρησης της Mercedes από την F1

Ο M. Verstappen εξέφρασε την άποψη ότι οι επιτυχίες του L. Hamilton οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στο πλεονέκτημα που του χαρίζει το μονοθέσιο της Mercedes AMG Petronas και ότι η εικόνα του Βρετανού στην πίστα θα ήταν διαφορετική αν κάποιος είχε τη δυνατότητα να του ασκήσει πίεση.

«O Lewis είναι καλός, είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους καλύτερους, αλλά δεν είναι Θεός. Μπορεί ο Θεός να είναι μαζί του αλλά αυτό δεν τον κάνει Θεό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Verstappen σε ένα press event που διοργάνωσε η Red Bull Racing.  

Μάλιστα ο Ολλανδός εξέφρασε την πεποίθηση ότι τη φετινή σεζόν η Red Bull θα καταφέρει να κοιτάξει στα μάτια την Mercedes, η οποία σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο απόσυρσης από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 σε μια προσπάθεια εξοικονόμησης πόρων.