Vettel: «Απέτυχα στη Ferrari…»


Ο Sebastian Vettel κάνει τον απολογισμό της συνεργασίας του με τη Ferrari και δεν διστάζει να παραδεχθεί την αποτυχία του.

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 7/10/2020

Ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, μιλώντας στο podcast «Beyond the Grid», παραδέχθηκε πως «δεν μετανιώνω για όσα έχουν συμβεί. Είναι αλήθεια ότι απέτυχα, διότι είχα θέσει ως στόχο την κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος με τη Ferrari. Απέτυχε διότι δεν μπόρεσα να επιτύχω τον στόχο μου».

Ο Vettel ξεκαθάρισε πως «δεν θα έπρεπε να είχα αναμειχθεί σε κάποιες εσωτερικές έριδες της ομάδας» όμως τόνισε πως «όλα αυτά που συνέβησαν με έφεραν στο σημείο στο οποίο βρίσκομαι σήμερα».

Προσέθεσε, δε, ότι «με τον εαυτό μου είμαι σκληρός, γι’ αυτό δεν διστάζω να παραδεχθώ ότι απέτυχα. Αν υπάρχει λόγος γι’ αυτή την αποτυχία; Φυσικά, αλλά δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες. Ό,τι και να συνέβη, με οδήγησε στο επόμενο επίπεδο».

Όσο για την επικείμενη συνεργασία του με την Aston Martin από το 2021, ο Vettel είπε: «Το πλάνο του Lawrence Stroll ήταν αυτό που με έπεισε. Η αφοσίωσή του στην ομάδα και τα σχέδιά του για να κάνει την Aston Martin πρωταγωνίστρια».

Και συνέχισε: «Η Aston Martin θα είναι πολύ διαφορετική από τη Ferrari. Πολλά πράγματα θα συμβούν για πρώτη φορά στην ομάδα. Πρόκειται για ένα συναρπαστικό ταξίδι κι ελπίζω το μονοθέσιο να αποδίδει καλά».»