Wolff: Η Ferrari θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα του 2022


Ο CEO και team principal της Mercedes F1, Toto Wolff, πιστεύει πως η Ferrari θα επιστρέψει στη μάχη για το πρωτάθλημα από το 2022 κιόλας.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ | ΦΩΤ.: FERRARI MEDIA
  • 16/8/2021

Η Ferrari έχει χάσει έδαφος σε σχέση με το 2018, την τελευταία χρονιά μέχρι σήμερα στην οποία βρέθηκε ρεαλιστικά κοντά στο να κατακτήσει το πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά το 2008.

Μία δυνατή Scuderia είναι πάντα ατού για τη Formula 1, με τον Toto Wolff να υποστηρίζει πως οι Ιταλοί θα είναι ξανά σε θέση να παλέψουν για τον τίτλο, ακόμα κι από το 2022 με την αλλαγή των κανονισμών.

«Πιστεύω πως η Ferrari μπορεί να παλέψει για το πρωτάθλημα το 2022,» είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στο αυστριακό Speedweek.

«Του χρόνου χρειαζόμαστε τουλάχιστον 4-5 ομάδες που να μπορούν να κερδίσουν, και η Ferrari θα πρέπει να είναι μία εξ αυτών.

«Έχουν ένα πολύ δυνατό οδηγικό δίδυμο. Έχουν ανασκουμπωθεί μετά το κακό 2020 που διένυσαν, κι ελπίζω να είναι στη μάχη του τίτλου το 2022, μαζί με τη Red Bull, τη McLaren, εμάς, την Aston Martin κι όποιον άλλον. Όσες περισσότερες ομάδες, τόσο το καλύτερο για το κοινό.»