911 με τετρακύλινδρο κινητήρα της Honda!


Αυτή η Porsche 911 εφοδιάζεται με έναν τετρακύλινδρο κινητήρα της Honda. Με αυτό το εντυπωσιακό project προβάλλει ένας βελτιωτής σχετικά μέρη στην έκθεση SEMA 2018.

 
  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 6/11/2018

Αυτή η βελτίωση μιας Porsche στη SEMA 2018 είναι το αποτέλεσμα ενός ιδιαίτερου tuning: Ο εξ Αμερικής έμπορος ανταλλακτικών για βελτιώσεις “Turn14 Distribution” έχει τοποθετήσει στην 911 (G model) έναν υδρόψυκτο τετρακύλινδρο κινητήρα της Honda! Για τους λάτρεις της Porsche, πρόκειται για ένα τριπλό... σκάνδαλο: τετρακύλινδρος κινητήρας εν σειρά, υδρόψυκτος και από την Ιαπωνία! Ωστόσο, η... Honda-καρδιά της Porsche ταιριάζει στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων του Turn14. Η εταιρεία, που εδρεύει στην Pennsylvania, ειδικεύεται σε ανταλλακτικά για ιαπωνικά οχήματα και tuning-trends.

Ο κινητήρας Κ20 της Honda δέχεται εύκολα βελτιωτικές επεμβάσεις

Ο κινητήρας, που έχει τοποθετηθεί, είναι ένας K20 της Honda. Έχει χρησιμοποιηθεί σε διάφορα μοντέλα Type-R και αποδίδει στις εργοστασιακές εκδοχές του μεταξύ 150 και 212 PS. Εκτιμάται για την ευστροφία και τη σταθερότητά του. Χάρη στο συμπαγή σχεδιασμό του, είναι ιδανικός για ένα πειραματικό αυτοκίνητο, όπως η Porsche. Επιπλέον, μπορεί εύκολα να επιτύχει ακόμα μεγαλύτερη ισχύ με τα turbo kits.