Επίσημα το ανανεωμένο Jeep Renegade


Μετά την πρόσφατη teaser φωτογραφία η Jeep έδωσε στην δημοσιότητα δύο ακόμη που δείχνουν συνολικά το αμάξωμα.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 6/6/2018

Οπτικά το νέο Renegade ξεχωρίζει από τους επανασχεδιασμένους προβολείς και τα φώτα LED που μας παραπέμπουν στο νέο Wrangler. Το φρεσκάρισμα του Renegade κυμαίνεται στο πρότυπο ενός facelift περιλαμβάνοντας επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες με την διαφορετική θέση των προβολέων ομίχλης όταν η αυθεντική μάσκα είναι ελαφρώς διαφορετική.

Η Jeep δεν έχει ακόμη δώσει στην δημοσιότητα φωτογραφία για το εσωτερικό περιμένοντας την έκθεση στο Τορίνο (6-10/6). Πληροφορίες μας αναφέρουν πως το μικρότερο (για την ώρα μιας και αναμένεται… και ο Βενιαμίν!) Jeep θα έχει ακόμη καλύτερη ποιότητα κατασκευής και νέο σύστημα infotainment με οθόνη αφής (εδώ των 6,5’’ θα πάρει την θέση μία 8,4’’) και layout από το Compass.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες για νέους turbo κινητήρες. Συγκεκριμένα για έναν τρικύλινδρο στα 1.000 cc με 120 PS και έναν τετρακύλινδρο στα 1.300 cc με 150 PS και 180 PS (εδώ θα υπάρχει τετρακίνηση και αυτόματο 9άρι κιβώτιο). Προφανώς τα νέα μοτέρ είναι τα νέας γενιάς που θα τοποθετηθούν στα άλλα σήματα της FCA. Ο ντίζελ των 1.600 cc θα συνεχίσει αναβαθμισμένος με 120 PS όπως και οι δίλιτροι πετρελαιοκινητήρες με 140 PS και 170 PS.