Η Mercedes-AMG GT Coupe μας δείχνει την αεροδυναμική της


Στην τελική ευθεία έχει αρχίσει να μπαίνει η επίσημη παρουσίαση της αντί-Panamera της Mercedes, η οποία πρόσφατα έδωσε στην δημοσιότητα μερικά στοιχεία και φωτογραφίες από την αεροδυναμική εξέλιξη του αυτοκινήτου.

  • 15/2/2018

H πρεμιέρα της τετράθυρης εκδοχής της AMG GT έχει προγραμματισθεί για το σαλόνι της Γενεύης και ήδη οι Γερμανοί έχουν παρουσιάσει μία σειρά από teaser φωτογραφίες και στοιχεία. Αυτή την φορά επέλεξαν να μας δώσουν μερικές εικόνες από τις δοκιμές εξέλιξης του αυτοκινήτου σε τεστ που έγιναν στο αεροδυναμικό τούνελ της Mercedes-Benz.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία αλλά με τα όσα γνωρίζουμε έως τώρα η GT Coupe θα αντικαταστήσει την CLS 63 και θα έχει ακόμη περισσότερη δύναμη και σπορ προσανατολισμό. Κάτω από το καπό θα υπάρχει ο γνωστός υπερτροφοδοτούμενος V8 των 4,0 lt με άγνωστη ιπποδύναμη.

Πάντως υπάρχουν φήμες για προσθήκη υβριδικού συστήματος (αν όχι από την αρχή στην πορεία του μοντέλου) που στην tοp εκδοχή θα ανεβάσουν την απόδοση πάνω από τα 800 άλογα. Λογικά την επόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσουν νέα teaser και περισσότερες πληροφορίες, κάντε λίγη υπομονή.