Ξεκίνησαν οι παραγγελίες για το νέο Opel Insignia GSi των 260 ίππων


Το νέο Opel Insignia GSi Grand Sport υπόσχεται την απόλυτη οδηγική απόλαυση σε όλους τους δρόμους. Στην Ελλάδα, διατίθεται με τιμή εκκίνησης από 44.350 Ευρώ.

  • 11/12/2017

Μεγάλοι, χρωμιωμένοι αεραγωγοί μπροστά, προφυλακτήρες GSi και μαρσπιέ μαζί με την προαιρετική, εντυπωσιακή πίσω αεροτομή για το Grand Sport δηλώνουν ότι πρόκειται για ένα πραγματικό σπορ εργαλείο. Επιπλέον, οι οδηγοί μπορούν να απολαμβάνουν τα στάνταρ εργονομικά καθίσματα (πιστοποιημένα από το AGR) ή να παραγγείλουν τα προαιρετικά, δερμάτινα σπορ καθίσματα που εξελίχθηκαν ειδικά για το GSi. Αυτά προσφέρουν τις συνήθεις λειτουργίες άνεσης όπως εξαερισμό, θέρμανση, λειτουργία μασάζ και προσαρμοζόμενη πλευρική στήριξη με ψηλή πλάτη και ενσωματωμένο προσκέφαλο. Τα στάνταρ, αλουμινένια, σπορ πεντάλ παρέχουν ακόμα πιο σπορ αίσθηση. Αυτά είναι τα αισθητικά διαπιστευτήρια του νέου Insignia Gsi.

Το νέο Insignia GSi είναι εξοπλισμένο με έναν υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 2.0L (191 kW/260 PS) και αποδίδει μέγιστη ισχύ 400 Nm από 2.500 – 4.000 rpm. Αυτός επιταχύνει το Insignia GSi Grand Sport από 0 στα 100 km/h σε 7,3 δευτερόλεπτα μέχρι την τελική ταχύτητα των 250 km/h. Ο παραπάνω κινητήρας διατίθεται με ένα ιδιαίτερα δυναμικό σετάρισμα του πλαισίου FlexRide, προσαρμοζόμενη τετρακίνηση (adaptive AWD) με έλεγχο κατανομής ροπής (torque vectoring), ελαστικά Michelin Pilot Sport 4 S υψηλής πρόσφυσης και ένα νέο, οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο που επιτρέπει μηχανικές αλλαγές σχέσεων μέσω των χειριστηρίων του τιμονιού.