Το νέο Subaru Forester θα κάνει ντεμπούτο στη Νέα Υόρκη


Τέλη του μήνα το ενδιαφέρον στρέφεται στην αμερικανική έκθεση όπου θα παρουσιαστούν δύο σημαντικά SUV που ενδιαφέρουν και την εγχώρια αγορά.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 14/3/2018

Πρόσφατα γράψαμε για την πρώτη teaser φωτογραφία του νέου Toyota RAV4 και με μία ανάλογη κίνηση έρχεται η Subaru για να τραβήξει την προσοχή γύρω από το επίσης ολοκαίνουργιο Forester.  Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία πέρα από την εικόνα που δείχνει το πίσω φωτιστικό σώμα με το γνωστό φωτεινό περίγραμμα σχήματος «C».

Σχεδιαστικά αναμένεται να υιοθετηθούν αρκετά στοιχεία από το πρωτότυπο Viziv Future που είχε παρουσιαστεί πριν από τρία χρόνια στο Τόκιο, ενώ θεωρείται δεδομένο πως το νέο Forester θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα SGP (Subaru Global Platform) που χρησιμοποιείται και στο νέο Impreza.

Επίσης, θεωρείται βέβαιο πως θα υπάρχουν δίλιτρες ατμοσφαιρικές boxer εκδόσεις και CVT αυτόματα κιβώτια με στάνταρ την γνωστή «συμμετρική» τετρακίνηση. Από πλευράς εξοπλισμού θα υπάρχει το γνωστό σύνολο ηλεκτρονικών EyeSight. Όσο για πετρελαιοκίνητες εκδόσεις δεν προβλέπονται.