Αναδρομή στο μέλλον: Η Tissot λανσάρει το απροσδόκητο PRX Digital


Αυτή η δημιουργία είναι ένας τολμηρός συνδυασμός μεταξύ του διαχρονικού σχεδιασμού PRX και του ψηφιακού Quartz που παρουσιάστηκε το 1977.

  • 30/8/2023
Η Tissot αποκαλύπτει ένα συναρπαστικό κατασκεύασμα - το PRX Digital. Αυτή η δημιουργία είναι ένας τολμηρός συνδυασμός μεταξύ του διαχρονικού σχεδιασμού PRX και του ψηφιακού Quartz (με καλίμπρα 2040), που παρουσιάστηκε το 1977. Πρόκειται όχι μόνο έναν φόρο τιμής σε μια χρυσή εποχή, αλλά και για την πρόβλεψη ενός μέλλοντος που δεν έχει ακόμη ανατείλει.

Το PRX Digital είναι κάτι περισσότερο από ένα αξεσουάρ. Είναι ένας φάρος για όσους αγκαλιάζουν την ψηφιακή εποχή χωρίς να κόβουν τους δεσμούς με το παρελθόν τους. Συνδυάζοντας άψογα τη ρετρό αισθητική με ένα σύγχρονο twist, είναι το ιδανικό ρολόι για τους πρωτοπόρους του σήμερα.

Η πολυχρηστικότητα συναντά το στυλ
Το PRX Digital είναι ένας αξιόπιστος σύντροφος για τον σύγχρονο λάτρη της περιπέτειας. Είτε είστε ένας ψηφιακός νομάς, είτε ένας διαμορφωτής των τάσεων του στυλ, ή ένας συλλέκτης που αναζητά ένα μοναδικό εύρημα, αυτό το ρολόι δεν θα σας απογοητεύσει.

Με τη γυαλισμένη στεφάνη και τα πιεζόμενα κουμπιά, την υψηλής ποιότητας κάσα και το σατινέ μπρασελέ, θα κλέψει την παράσταση από άποψη σχεδιασμού. Επιπλέον, ο οπίσθιος φωτισμός της οθόνης και η πληθώρα λειτουργιών, όπως οι δύο ζώνες ώρας, η ημερομηνία, ο χρονογράφος, το χρονόμετρο και το ξυπνητήρι, συμβάλλουν στην αυξημένη ευελιξία του, δημιουργώντας ένα μοντέλο που είναι πολύπλευρο, προσαρμόσιμο αλλά και κομψό.

Το μέλλον μέσα από τον καθρέφτη του παρελθόντος

Η Tissot, μια μάρκα που φέρει με υπερηφάνεια την κληρονομιά της, επιτυγχάνει για άλλη μια φορά την ισορροπία μεταξύ της παράδοσης και της τολμηρής επανερμηνείας. Σε μια εποχή όπου ό,τι είναι παλιό γίνεται και πάλι καινούργιο, το PRX Digital κάνει μια μεγαλειώδη είσοδο.

Το PRX Digital παρουσιάζει τρεις διαφορετικές παραλλαγές, μεταξύ των οποίων μια ολόχρυση PVD και μια επιλογή από ανοξείδωτο ατσάλι με μαύρο ή ασημί καντράν. Όλα τα μοντέλα διατίθενται σε μεγέθη διαμέτρου 35mm και 40mm. Διαθέτει ψηφιακό μηχανισμό DGT-2040 Quartz ελβετικής κατασκευής και κρύσταλλο σαπφείρου, γεγονός που του προσδίδει μια μοναδική ρετρό-φουτουριστική γοητεία. Αυτό το ρολόι είναι ο τέλειος συνδυασμός vintage και μοντέρνου, προσφέροντας στους χρήστες του το καλύτερο και από τους δύο κόσμους.

Με το PRX Digital, η Tissot σάς προσκαλεί να αγκαλιάσετε το μέλλον χωρίς να ξεχάσετε το παρελθόν.

Διαμορφώστε την ιστορία, ένα ψηφίο τη φορά.