Αυτές είναι οι κορυφαίες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων


O ετήσιος θεσμός "Word’s Best Awards" του ταξιδιωτικού περιοδικού "Travel and Leisure" ανέδειξε τις τρεις καλύτερες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, που προέκυψαν μέσα από τις αξιολογήσεις των αναγνωστών.

  • 19/8/2022

H National Car Rental, η Enterprise Rent -A- Car και η Alamo Rent Α Car, που ανήκουν στην Enterprise Holdings Ltd, τη μεγαλύτερη εταιρία ενοικίασης οχημάτων, που εκπροσωπούνται αποκλειστικά από τον Όμιλο Σφακιανάκη στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, διακρίθηκαν για την αποτελεσματικότητά τους σε κάθε επίπεδο λειτουργίας τους.

Αποτελεί σημαντική διάκριση, η ανάδειξη των National Car Rental, Enterprise Rent -A- Car και Alamo Rent A Car στους 3 κορυφαίους παρόχους ενοικίασης αυτοκινήτων αντίστοιχα, όπως προκύπτει από τα ετήσια Word’s Best Awards του Travel and Leisure, σε αναγνώριση της δέσμευσης του οργανισμού για εξαιρετική ποιότητα και αξία των παρεχόμενων υπηρεσιών

Μέσα από τον θεσμό World’s Best Awards οι αναγνώστες του Travel and Leisure, βραβεύουν προορισμούς και εταιρίες που αποτελούν παράδειγμα αριστείας στον ταξιδιωτικό κλάδο. Οι καλύτερες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων, σύμφωνα με τους αναγνώστες κάνουν τη διαδικασία εύκολη, γρήγορη και χωρίς εμπόδια. Οι συμμετέχοντες βαθμολόγησαν τις εταιρίες ενοικίασης οχημάτων στις εξής κατηγορίες:

  • Εύρος επιλογής οχήματος
  • Διαθεσιμότητα οχήματος
  • Τοποθεσία ενοικίασης
  • Επίπεδο εξυπηρέτησης
  • Αξία

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Enterprise Rent -A- Car είναι τιμώμενη εταιρία στο ‘Hall of Fame’ των World’s Best Awards, καθώς βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις καλύτερες εταιρίες ενοικίασης οχημάτων για τουλάχιστον 10 συνεχόμενα χρόνια.

Αυτό το βραβείο έρχεται να προστεθεί στην αναγνώριση της National Car Rental και της Enterprise Rent A Car ως οι κορυφαίοι πάροχοι ενοικίασης οχημάτων, που πραγματοποιήθηκε από την ετήσια Έρευνα Ενοικίασης Αυτοκινήτων και Επίγειων Μεταφορών του Business Travel News, όπου η National Car Rental διατηρεί την αήττητη πρώτη θέση.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες στο αναλυτικό άρθρο του Travel and Leisure που θα βρείτε εδώ