Αυτή είναι η νέα σειρά αμορτισέρ ΚΟΝΙ


Τα αμορτισέρ την κορυφαίας μάρκας KONI είναι διαθέσιμα για όλους τους τύπους αυτοκινήτων, εξασφαλίζοντας κορυφαίο κράτημα και απόσβεση της ανάρτησης.

  • PHOTOS: koni.com, κoni.com/gr, KONI social media
  • 30/4/2024

Τα νέα αμορτισέρ της ΚΟΝΙ είναι διαθέσιμα στην Ελληνική αγορά, προσφέροντας κορυφαία χαρακτηριστικά σε ότι έχει να κάνει με το κράτημα, την απόσβεση και την ανθεκτικότητα στον χρόνο. Είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους των αυτοκινήτων και τις ανάγκες, από τα απλά αυτοκίνητα για καθημερινή χρήση μέχρι τα μοντέλα της sport κατηγορίας.

STR.T

Συνδυάζουν την απόδοση με την προσιτή τιμή

Οι εντυπωσιακές επιδόσεις του βασικής σειράς STR.T (προφέρεται Street) των αμορτισέρ και γονάτων KONΙ, προσφέρει το βελτιωμένο κράτημα και την ποιότητα της KONl για τον ενθουσιώδη οδηγό, με γνώμονα το κόστος. Είτε πρόκειται απλώς για ανανέωση και αναβάθμιση ενός οχήματος, είτε για να ταιριάζει με χαμηλωμένα ελατήρια απόδοσης και άλλες τροποποιήσεις, το KONΙ STR.T παρέχει υψηλή σχέση ποιότητας - τιμής.

Με την τοποθέτηση των αμορτισέρ σπορ STR.T, εξασφαλίζεται η απόλυτη οδική αίσθηση μιάς σπορ ανάρτησης KONl και συντελείται μια συνολική αναβάθμιση του αυτοκινήτου.

Ακόμη και όταν οι συνθήκες οδήγησης ωθούνται στο όριο, μπορείτε να βασίζεστε πλήρως στην τεχνογνωσία της ΚΟΝΙ. Η εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα αντίδρασης των αμορτισέρ STR.T εξασφαλίζει το απόλυτο κράτημα:

  • Αξεπέραστη σχέση απόδοσης / τιμής χάρη στην εξατομικευμένη σύνθεση ποιότητας, τεχνογνωσίας και εντυπωσιακής απόδοσης.
  • Τέλεια κράτημα στον δρόμο και βέλτιστο χειρισμό.
  • Προσαρμόστε τα αμορτισέρ STR.T με ελατήρια χαμηλώματος.
  • Κάθε αμορτισέρ STR.T είναι απευθείας από το εργοστάσιο ειδικά προσαρμοσμένο για κάθε διαφορετικό τύπο οχήματος.

STR.T Kit

Διαθέσιμο είναι ένα ολοκληρωμένο ΚΙΤ αμορτισέρ με κορυφαία ελατήρια χαμηλώματος. Έτσι, επιτυγχάνεται η εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα αντίδρασης των αμορτισέρ KONΙ STR.T, μαζί με ελατήρια χαμηλώματος σας εξασφαλίζοντας το κορυφαίο κράτημα.

KONI Special ACTIVE

Νέα επαναστατική γενιά

Το KONI Special ACTIVE είναι η επόμενη γενιά αμορτισέρ υψηλής ποιότητας που προσφέρει ανώτερη συμπεριφορά χωρίς συμβιβασμούς. Πρόκειται για την τελευταία εξέλιξη στο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της KONI. Αξιοποιώντας την πιο πρόσφατη γενιά της κατοχυρωμένης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογίας επιλογής συχνότητας (Frequency Selective Damping - FSD), ελέγχει μεγάλες κινήσεις του αμαξώματος και δυνάμεις κατά τη διάρκεια της στροφής, αλλά εξομαλύνει τους δύσκολους δρόμους για καλύτερη άνεση.

Θα μπορούσαμε να πούμε, όπως ακριβώς ο χαμαιλέων προσαρμόζεται στο περιβάλλον του, με τον ίδιο τρόπο το αμορτισέρ KONI Special ACTIVE μπορεί να προσαρμοστεί στις διάφορες οδικές συνθήκες με ακρίβεια.

Πώς λειτουργεί η KONI ACTIVE Τεχνολογία

Σε στάνταρ αμορτισέρ το κύριο χαρακτηριστικό απόσβεσης ορίζεται από τη ροή λαδιού που διέρχεται από το συγκρότημα εμβόλου. Συνδυάζοντας αυτό το τυπικό χαρακτηριστικό απόσβεσης με το χαρακτηριστικό ACTIVE, η KONΙ προσέθεσε μια ειδική βαλβίδα, η οποία είναι σε θέση να ελέγχει μια παράλληλη ροή λαδιού δίπλα εκείνη που διέρχεται από το έμβολο. Αυτή η παράλληλη ροή λαδιού κλείνει από την «βαλβίδα» Active, δίνοντας μια αύξηση της δύναμης απόσβεσης σχεδόν γραμμική στο χρόνο που το έμβολο κινείται προς μία κατεύθυνση.

Με απλά λόγια, η «βαλβίδα» KONI ACTIVE είναι ένας υδραυλικός ενισχυτής που καθυστερεί την αύξηση της πίεσης. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι έχει δημιουργηθεί μια πρόσθετη δυνατότητα ρύθμισης προκειμένου να επιτευχθεί ο καλύτερος δυνατός συνδυασμός χειρισμού και άνεσης. Δεδομένου ότι είναι ένα ενσωματωμένο τμήμα του συστήματος υδραυλικών βαλβίδων στο εσωτερικό του αποσβεστήρα, δεν χρειάζονται επιπλέον καλώδια, αισθητήρες ή άλλες ηλεκτρονικές συσκευές για τη λειτουργία ενός ρυθμιστή KONI ACTIVE.

Σε σύγκριση με τα δαπανηρά συστήματα που λειτουργούν με βάση την τεχνολογία των ηλεκτρονικών υπολογιστών, τα πολύπλοκα ηλεκτρονικά συστήματα και τους αισθητήρες, το KONI ACTIVE είναι ο απλούστερος και οικονομικότερος τρόπος να βελτιωθούν σημαντικά τα χαρακτηριστικά οδήγησης κάθε αυτοκινήτου.

ΚΟΝΙ Sport

Μυθικό κράτημα με εξωτερική ρύθμιση της δύναμης της επαναφοράς

Τα γόνατα και τα αμορτισέρ KONΙ Sport είναι οι ηγέτες για ρυθμιζόμενη απόσβεση από τους απλούς χρήστες και τους καθημερινούς οδηγούς μέχρι τους αγωνιζόμενους του Σαββατοκύριακου. 

Για δεκαετίες, το γνωστό κίτρινο χρώμα των KONI Sport σήμαινε ανώτερο έλεγχο της κίνησης και δυνατότητα ρύθμισης για τον απαιτητικό ενθουσιώδη οδηγό, ενώ είναι διαθέσιμα με ΚΙΤ με ελατήρια χαμηλώματος.

Χαρακτηριστικά

  • Τα περισσότερα αμορτισέρ της σειράς KONI Sport είναι εξωτερικά ρυθμιζόμενα με ένα κουμπί και δεν χρειάζεται να αποσυναρμολογούνται από το αυτοκίνητο.
  • Οι δυνάμεις απόσβεσης μπορούν να ρυθμιστούν με ακρίβεια στο προσωπικό στυλ οδήγησης του οδηγού και στις συνθήκες του δρόμου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ