Citroen: Το C3 Aircross προσφέρει δωρεάν εξοπλισμό αξίας έως και 2.300€


Η ελληνική αντιπροσωπεία της Citroen ανακοίνωσε το πρόγραμμα Upgrade Now με το οποίο προσφέρει το C3 Aircross με δωρεάν αναβαθμισμένο εξοπλισμό.

  • 12/7/2022

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Citroen ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός δωρεάν πακέτου αναβάθμισης εξοπλισμού για το C3 Aircross, με το όφελος για τους υποψήφιους αγοραστές να φτάνει έως και τα 2.300€, ανάλογα την έκδοση.

Το πρόγραμμα ονομάζεται «Upgrade Now» και στόχος του είναι να αναδείξει τα δυνατά σημεία του οχήματος και παράλληλα να προσφέρει ένα πλήρες εξοπλιστικό πακέτπο το οποίο εστιάζει στον SUV χαρακτήρα, την τεχνολογία, την άνεση αλλά και την πολυχρηστικότητα.

Το C3 Aircross προσφέρεται με δύο κινητήρες, τον 1.2 PureTech βενζίνης και τον 1.5 BlueHDi πετρελαίου. Στα σύνολα βενζίνης βρίσκουμε τον 1.200άρη PureTech σε δύο εκδόσεις ισχύος με 110 ίππους που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων και την ισχυρότερη των 130 ίππων αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο επίσης 6 σχέσεων. Ο 1.500άρης ντίζελ BlueHDi αποδίδει 110 ή 120 ίππους και συνδυάζεται αντίστοιχα με χειροκίνητο ή αυτόματο 6άρι κιβώτιο

Παράλληλα  προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών εξατομίκευσης, με έως και 70 εξωτερικούς συνδυασμούς με βάση τα 7 χρώματα (συμπεριλαμβανομένων τριών νέων), τα τέσσερα πακέτα χρωμάτων (συμπεριλαμβανομένων δύο νέων), που ενσωματώνουν νέες διακοσμητικές αποχρώσεις και την οροφή σε δύο χρωματικές αντιθέσεις. Διαθέτει επίσης νέες ζάντες αλουμινίου 16 και 17 ιντσών.

Οι αρχική τιμή στα μοντέλα με τον κινητήρα βενζίνης είναι στις 21.950€ ενώ αντίστοιχα στις πετρελαιοκίνητες εκδόσεις οι τιμές ξεκινούν από τις 24.100€.

Δείτε αναλυτικά τον πλήρη τιμοκατάλογο σε όλες τις διαθέσιμες εκδόσεις εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα «Upgrade Now» επισκεφθείτε το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Citroen ή την επίσημη ιστοσελίδα www.citroen.gr