Δείτε το masterclass των κινητήριων συνόλων της Nissan (video)


H Nissan αναθέτει στους ειδικούς να μας βάλουν στον κόσμο των εξηλεκτρισμένων κινητήριων συνόλων της μέσα από ένα κατατοπιστικό video.

  • 30/4/2022

Η αγορά ενός νέου αυτοκινήτου μπορεί να είναι μια πολυδιάστατη εμπειρία, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τις διάφορες «εξηλεκτρισμένες» επιλογές του συστήματος μετάδοσης κίνησης.

Όλες οι διαφορετικές πτυχές που πρέπει να ληφθούν υπόψη, καθιστούν βμιας εμπεριστατωμένης απόφασης. Για να διευκολυνθεί αυτή η διαδικασία, οι ειδικοί της Nissan ανέλαβαν να απομυθοποιήσουν την τεχνολογία των συστημάτων μετάδοσης κίνησης και να επιτρέψουν στους οδηγούς να «περιηγηθούν» εύκολα στις διαθέσιμες επιλογές.

Ο Jérôme Grigny (Regional Product Manager για το JUKE στην Nissan Automotive Europe), ο Daniel Connelly (Marketability Engineer e-POWER του NTCE) και ο Frédéric Delmotte (Product Manager για το Ariya της Nissan AMIEO) μοιράζονται πληροφορίες για τα βασικά χαρακτηριστικά του υβριδικού, του e-POWER και των ηλεκτροκινητήρων μέσα από ένα κατατοπιστικό video που θα βρείτε πιο κάτω και το οποίο ενσωματώνει ελληνικούς υπότιτλους.

Η Clíodhna Lyons, Διευθύντρια Στρατηγικής και Σχεδιασμού Προϊόντων στην Nissan AMIEO, εμβαθύνει στην γενική στρατηγική της Nissan για το σύστημα μετάδοσης κίνησης που υποστηρίζει μια ποικιλία οδηγικών προφίλ και τρόπου ζωής. Οι οδηγοί είναι έτοιμοι για μια καλύτερη και πιο βιώσιμη οδηγική εμπειρία, γι' αυτό και η Nissan εισάγει ένα άλλο επίπεδο ηλεκτροκίνητων συνόλων για να κάνει την αλλαγή πιο εφικτή.

Δείτε το video…