Η DS Automobiles λανσάρει το DS Live showroom


Η νέα διαδραστική υπηρεσία της DS Automobiles Hellas, σας φέρνει μέσω της οθόνης του smartphone, του tablet ή του υπολογιστή σας, κοντά στα νέα μοντέλα της μάρκας, όσο μακριά και αν βρίσκεστε.

  • 14/7/2020

Η DS Automobiles, είναι η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που παρουσιάζει την αποκλειστική υπηρεσία Live Showroom. Η νέα υπηρεσία επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους να δουν τα νέα μοντέλα με αποκλειστικές live περιηγήσεις, να αλληλεπιδράσουν με τους DS Advisors και να απολαύσουν προνόμια και τις υπηρεσίες, πριν καν καθίσουν στη θέση του οδηγού του νέου τους αυτοκινήτου.

Με το νέο Live Showroom της DS Αutomobiles Hellas, μπορεί ο ενδιαφερόμενος να αλληλεπιδράσει μέσω livechat, ή videoκλήσης με έναν εκπρόσωπο πωλήσεων της DS, να κάνει virtual ξενάγηση στο χώρο του DS Store, να ανακαλύψει το αυτοκίνητο της προτίμησής του, το εσωτερικό του, αλλά και κάθε λεπτομέρεια που τον ενδιαφέρει. Επιπλέον της virtual περιήγησης, από την ασφάλεια του σπιτιού του, σε πραγματικό χρόνο μπορεί να δει και να πληροφορηθεί για τη διαθεσιμότητα και τα προγράμματα αγοράς του μοντέλου που επιθυμεί. Μέσα από το DS Live Showroom, μπορεί να ορίσει ραντεβού για test drive στο σπίτι ή σε όποια διεύθυνση τον εξυπηρετεί καλύτερα και να συνδυάσει όλες τις υπηρεσίες του προγράμματος ONLY YOU. Τέλος, με τη συμβολή του DS Advisor, μπορεί να διαμορφώσει το μοντέλο της αρεσκείας του, να το παραγγείλει και να ορίσει τις λεπτομέρειες για τον τρόπο παράδοσής του.

Το DS Live Showroom αποτελεί το κέντρο της αναπτυσσόμενης “σουίτας” ψηφιακών εργαλείων, που μαζί με το DS Virtual Vision (εικονικός διαμορφωτής) που βρίσκεται στον εκθεσιακό “Boutique” χώρο του καταστήματος DS Store Athens, προσφέρει σε κάθε πελάτη DS ένα μοναδικό “ταξίδι εμπειριών”. Με τρία απλά βήματα, συνδέεται κανείς στην καινοτόμα αυτή αποκλειστική υπηρεσία της DS Automobiles και παίρνει απαντήσεις σε οποιαδήποτε ερώτηση και αν έχει, σε πραγματικό χρόνο είτε μέσω ηχητικής κλήσης, είτε πληκτρολογώντας.

Κάντε μια virtual επίσκεψη στο DS Live Showroom, όπου η ομάδα των εξειδικευμένων συμβούλων της DS Automobiles είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να σας παρουσιάσει live τα προϊόντα, την προηγμένη τεχνολογία και τις Avant Garde υπηρεσίες που ενσωματώνονται στα μοντέλα της μάρκας.