Οι νέες, χαμηλότερες τιμές του Renault Austral στη χώρα μας (photos)


Δείτε αναλυτικά πόσο κοστίζει κάθε έκδοση του νέου C-SUV των Γάλλων, μετά την εφαρμογή της προωθητικής εκπτωτικής ενέργειας.

  • 23/3/2023

Πριν από 3 μέρες, η ελληνική αντιπροσωπεία της Renault γνωστοποίησε τις τιμές που θα έχουν οι εκδόσεις του νέου Austral στην ελληνική αγορά και τις οποίες μπορείτε να δείτε πατώντας ΕΔΩ.

Στην ανακοίνωση της Δευτέρας (20/3), αναφερόταν ότι οι τιμές αυτές συνοδεύονταν από προωθητική εκπτωτική ενέργεια 1.800 € έως 2.200 €, η οποία δεν περιλαμβάνονταν στις ανακοινωθείσες τιμές, μιας και δεν είχε γίνει γνωστό ποιο ύψος έκπτωσης αντιστοιχεί σε κάθε έκδοση.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (23/3), ωστόσο, στη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του νέου C-SUV, παρουσιάστηκαν αναλυτικά οι οριστικές τιμές, με τις προωθητικές εκπτώσεις ανά έκδοση.

Το νέο Austral είναι άμεσα διαθέσιμο στην Ελλάδα, σε 3 mild hybrid και μία full hybrid έκδοση, με τις παραδόσεις να είναι πραγματοποιούνται από τον επόμενο, κιόλας, μήνα.

Μετά την εφαρμογή της προωθητικής ενέργειας (σ.σ. αναφέρεται ως «επιδότηση ανταλλαγής» αλλά ΔΕΝ αφορά απόσυρση και ισχύει χωρίς καμία προϋπόθεση) , οι τιμές του νέου Renault Austral στην Ελλάδα διαμορφώνονται ως εξής:

ΕΚΔΟΣΕΙΣΤΙΜΗ
equilibre mild hybrid advanced 13036.650 €
techno mild hybrid 160 auto40.750 €
techno esprit Alpine mild hybrid 160 auto42.050 €
techno E-Tech full hybrid 20047.500 €