Το Citroen C3 Aircross SUV ετοιμοπαράδοτο με 19.900€!


Το Citroen C3 Aircross SUV προσφέρεται με ισχυρούς και άκρως οικονομικούς κινητήρες PureTech βενζίνης και BlueHDi πετρελαίου, με τον τελευταίο να επωφελείται από μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, χάρη στους ιδιαίτερα χαμηλούς ρύπους. 

  • 1/8/2023

Έχοντας εδραιώσει την παρουσία του ως ένα από τα πιο άνετα  SUV στην κατηγορία του, το Citroen C3 Aircross, έρχεται αυτό το καλοκαίρι να ταράξει τα νερά της αγοράς αυτοκινήτου. Με 19.900€ και με εξοπλισμό που κάνει τον ανταγωνισμό να «ζηλεύει», το Citroen C3 Aircross, βάζει στο περιθώριο κάθε δεύτερη σκέψη, προτρέποντας τον υποψήφιο αγοραστή να επισκεφθεί μια έκθεση της Citroen για να το δει και να το οδηγήσει! 

Όντας διαθέσιμο στην ασύγκριτη τιμή των 19.900€, το C3 Aircross αποτελεί την ιδανική πρόταση που το κάνει να ξεχωρίζει στην κατηγορία του. Πλήρως εξοπλισμένο, μεταξύ άλλων διαθέτει στο στάνταρ εξοπλισμό του, αυτόματο κλιματισμό, μεγάλους τροχούς 16’’, προβολείς τεχνολογίας Citroen LED Vision, έγχρωμη οθόνη αφής 9΄΄ με Connected 3D Navigation, λειτουργία Mirror Screen μέσω Android Auto και Apple Car Play, καθώς και μπάρες οροφής, ενώ διαθέτει μεγάλο χώρο αποσκευών 410 λίτρων και ώς ένα αυθεντικό SUV μεγάλη απόσταση από το έδαφος 178mm.

Διατηρώντας την απόλυτη ισορροπία μεταξύ δυναμικής απόδοσης και προσαρμοστικότητας, το Citroen C3 Aircross είναι το απόλυτο Compact SUV μικρομεσαίας κατηγορίας το οποίο ξεχωρίζει στον τομέα της άνεσης χάρη στην ειδική ρύθμιση της ανάρτησης που προσφέρει μια μοναδική οδηγική εμπειρία.

Αναφορικά με την ασφάλεια, το C3 Aircross διαθέτει, από την έκδοση FEEL PACK, μια σειρά από τεχνολογίες που συμβάλλουν στην αβίαστη και ασφαλή οδήγηση, όπως τα συστήματα Lane Departure Warning, Speed Limit Information και Intelligent Speed Adaptation.

Το C3 Aircross SUV προσφέρεται με ισχυρούς και άκρως οικονομικούς κινητήρες PureTech βενζίνης και BlueHDi πετρελαίου,  με τον τελευταίο να  επωφελείται από μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, χάρη στους ιδιαίτερα χαμηλούς ρύπους. 

H συγκεκριμένη πρόταση για την απόκτηση του Citroen C3 Aircross με 19.900€ ισχύει για ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα σε όλο το δίκτυο Επίσημων Διανομέων της Citroen, έως τις 31 Αυγούστου.  

Για όλα τα μοντέλα της Citroën ισχύει 5ετής εργοστασιακή εγγύηση.