Citroen C3 Aircross: Η καλύτερη επιλογή SUV για οικογενειακές αποδράσεις στην καλύτερη τιμή!


Ξεχωριστή σχεδίαση, προηγμένη άνεση και ασφάλεια προσφέρει το Citroen C3 Aircross SUV για αστικές δραστηριότητες και εκτός πόλης εξορμήσεις ενσωματώνοντας όλες τις αρετές που το έχουν κάνει να ξεχωρίζει στην κατηγορία μαζί με τιμή από 19.900 ευρώ που το κάνει ακαταμάχητο!

  • C&D TEAM ΦΩΤ.: CITROEN - STELLANTIS
  • 13/12/2023

Το C3 Aircross αποτελεί με την ισχυρή αλλά και σοφιστικέ προσωπικότητά του ένα από τα πιο ξεχωριστά compact SUV. Υιοθετώντας την πιο πρόσφατη «υπογραφή» της Citroen, με τους προβολείς LED που είναι μέρος του βασικού εξοπλισμού μαζί με ειδική προστατευτική σχάρα και πιστό στο πνεύμα της εξατομίκευσης που προφέρει η γαλλική φίρμα, το Citroen C3 Aircross έρχεται με μια πλειάδα χρωματικών συνδυασμών μαζί με ζάντες αλουμινίου 16 και 17 ιντσών που αναβαθμίζουν την τεχνολογική εικόνα του. Εξάλλου, οι τρεις εξοπλιστικές εκδόσεις YOU!, PLUS και MAX, θα καλύψουν στο έπακρο ακόμα και τον πιο απαιτητικό υποψήφιο αγοραστή

Με έμφαση στην αισθητική, την άνεση και την ασφάλεια

Για την καμπίνα, το Citroen C3 Aircross επιφυλάσσει γαλλική εξωστρέφεια και σχεδίαση με γνώμονα την ποιότητα, την άνεση και την ενσωμάτωση τεχνολογιών ασφαλείας, συνθέτοντας  ένα άνετο SUV για οικογένειες με δραστήριο τρόπο ζωής.

Όλα ξεκινούν από το ό,τι το Citroen C3 Aircross κάνει τους επιβάτες να νιώθουν σαν στο σπίτι τους βελτιώνοντας περαιτέρω την άνεση του αυτοκινήτου χάρη στα νέα καθίσματα Advanced Comfort. Ταυτόχρονα, προσφέρει πάμπολλους αποθηκευτικούς χώρους και εξαιρετική ευρυχωρία, ιδίως όσον αφορά το χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών που είναι από τους κορυφαίους στην κατηγορία, καθώς και απαράμιλλη προσαρμοστικότητα στις εκάστοτε ανάγκες, με το πίσω κάθισμα να κινείται κατά 150 mm προς τα εμπρός ή προς τα πίσω, σε δύο ανεξάρτητα μέρη.

Ένα άλλο βασικό πλεονέκτημα του εσωτερικού είναι η εξαιρετική του φωτεινότητα χάρη στις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες, τα πίσω φινιστρίνια και την πανοραμική γυάλινη οροφή. Ο χώρος για τις αποσκευές μπορεί να κυμανθεί από τα 410 έως τα 520 λίτρα ανάλογα με τη θέση του πίσω καθίσματος (από τους κορυφαίους στην κατηγορία του), το οποίο όταν αναδιπλωθεί, προσφέρει ένα γενναιόδωρο χώρο 1.289 λίτρων.

Με τεχνολογίες που διευκολύνουν τις αποδράσεις

Το C3 Aircross προσφέρει μια πλήρη γκάμα σύγχρονων τεχνολογιών για να εξασφαλίσει ακόμη περισσότερη ασφάλεια: 12 συστήματα υποβοήθησης οδήγησης, Head Up Display με έγχρωμη οθόνη, κάμερα οπισθοπορείας με Top Rear Vision, Grip Control με Hill Assist Descent για εντυπωσιακές δυνατότητες για κίνηση σε κάθε είδους έδαφος και όλες τις τεχνολογίες συνδεσιμότητας για να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο ο οδηγός και οι επιβάτες τη νέα οθόνη αφής 9 ιντσών σε συνδυασμό με το Citroen Connect Nav, καθώς και την ασύρματη φόρτιση για smartphone.

Με αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και diesel

Το C3 Aircross SUV προσφέρεται με αποδοτικούς σε ό,τι έχει να κάνει με την οικονομία καυσίμου και ισχυρούς κινητήρες 1.2 turbo βενζίνης PureTech 110 και PureTech 130 με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο EAT6 (αναλόγως έκδοσης) και 1.5 BlueHDi 110 πετρελαίου, ικανοποιώντας το πρότυπο εκπομπών Euro 6d τελευταίας γενιάς. Το νέο C3 Aircross είναι διαθέσιμο στις εκθέσεις της Citroen κι έρχεται με τιμή από 19.900 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Citroen ή την επίσημη ιστοσελίδα της Citroen, www.citroen.gr.