Ford Lease: Αποκτήστε τα βραβευμένα Ranger Wildtrak και Transit Custom με ευνοϊκούς όρους


Η Ford σάς προσφέρει τα δύο βραβευμένα μοντέλα με προνομιακές λύσεις χρηματοδότησης και στοχευμένες υπηρεσίες, που ικανοποιούν όλες τις ανάγκες σας.

  • ΦΩΤΟ: FORD
  • 28/1/2024

Για κάθε επαγγελματία, το όχημά του αποτελεί ένα σημαντικό «εργαλείο» για την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησής του. Πρέπει να ικανοποιεί τις ανάγκες του, να είναι αξιόπιστο, αλλά και ταυτόχρονα οικονομικό.

Η Ford Pro έχει αποδείξει ότι είναι η καταλληλότερη σύμμαχος, έχοντας να προσφέρει επαγγελματικά οχήματα που μπορούν να καλύψουν κάθε είδους ανάγκη. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι για 8 συνεχόμενα χρόνια είναι στην πρώτη θέση στις πωλήσεις επαγγελματικών στην Ευρώπη.

Μέσω του προγράμματος Ford Lease, η απόκτηση του επαγγελματικού οχήματος που σάς ενδιαφέρει γίνεται πιο εύκολη, με ευέλικτες λύσεις χρηματοδότησης και στοχευμένες υπηρεσίες. Οι επιλογές είναι πολλές μέσω του δικτύου Επισήμων Εμπόρων της Ford Motor Ελλάς και μάλιστα βραβευμένες, όπως συμβαίνει στην περίπτωση των Ford Ranger και Transit Custom, που πριν από λίγες εβδομάδες κατέκτησαν τα βραβεία International Pick-up Award (IPUA) και International Van of the Year (IVOTY), αντίστοιχα.

Το νέο Ford Transit Custom διαθέτει ακόμα πιο σύγχρονη εξωτερική σχεδίαση και πλατφόρμα, χαμηλότερο ύψος δαπέδου φόρτωσης και οροφής, μικρότερη απόσταση από το έδαφος και δυνατότητα να μεταφέρει έως και τρεις ευρωπαλέτες, ανεξάρτητα από τον τύπο αμαξώματος (L1 ή L2) που θα επιλέξουν οι πελάτες.

Το «Van of the Year 2024» είναι ετοιμοπαράδοτο στις εκθέσεις των Επίσημων Εμπόρων Ford στην Ελλάδα, με πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό άνεσης, ασφάλειας και υποβοήθησης της οδήγησης στις εκδόσεις Trend και Limited. Διαθέσιμο με 3 παραλλαγές του αξιόπιστου και βραβευμένου κινητήρα 2,0 L EcoBlue της Ford, με ισχύ 136 PS, 150 PS και 170 PS, ενώ για πρώτη φορά προσφέρεται και με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων και κίνηση σε όλους τους τροχούς.

Με το πρόγραμμα Ford Lease η απόκτησή του γίνεται πιο εύκολη. Για παράδειγμα μπορείτε να κάνετε δικό σας το Ford Transit Custom με μηνιαίο μίσθωμα από 355 € (πλέον ΦΠΑ). Αναλυτικότερα, πρόκειται για την έκδοση Τransit Custom 320L Trend 2.0TD 136 PS (L2H1), με προκαταβολή 5.300 € (πλέον ΦΠΑ) και διάρκεια 48 μήνες / 20.000 χλμ. ανά έτος. Μάθετε τα πάντα για το νέο Ford Transit Custom πατώντας ΕΔΩ.

Από την άλλη πλευρά, το Ford Ranger Wildtrak, η πλούσια εξοπλισμένη έκδοση του Ranger επόμενης γενιάς, βρίσκεται εδώ και λίγους μήνες στις εκθέσεις του δικτύου των Επίσημων Εμπόρων Ford. Προσφέρει άπλετους χώρους χάρη στο Double Cab αμάξωμα, μοναδικές δυνατότητες κίνησης με το προηγμένο σύστημα τετρακίνησης, όπως η διέλευση υδάτινου εμποδίου 800 mm και κορυφαία παθητική ασφάλεια, έχοντας βαθμολογία 5 αστέρων από τον ανεξάρτητο οργανισμό Euro NCAP.

Ξεχωρίζει με τους εντυπωσιακούς προβολείς LED, τη νέα τραπεζοειδή μάσκα και τις επιβλητικές ζάντες ελαφρού κράματος 18 ιντσών, ενώ το νέο πλαϊνό πίσω βοηθητικό σκαλοπάτι καρότσας αυξάνει την πρακτικότητα. Στο εσωτερικό το νέο Ranger Wildtrak συνθέτει τον ιδανικό χώρο εργασίας για κάθε επαγγελματία, με άφθονες επιλογές άνεσης και αποθήκευσης αντικειμένων.

Δεσπόζει η κεντρική οθόνη αφής 12 ιντσών με κορυφαία συνδεσιμότητα Ford SYNC 4, σύστημα πλοήγησης και ενσωματωμένο modem. Εφοδιάζεται, μεταξύ άλλων, με πλήρες πακέτο αερόσακων (μετωπικοί οδηγού και συνοδηγού, πλευρικοί, οροφής και γονάτων οδηγού και συνοδηγού) και συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης της οδήγησης όπως το αυτορρυθμιζόμενο σύστημα σταθερής ταχύτητας (Adaptive Cruise Control), το σύστημα επιτήρησης τυφλών σημείων (BLIS), η αυτόματη ενεργοποίηση φρένων κατά την όπισθεν με Traffic Alert και ο φωτισμός ζωνών οχήματος 360 μοιρών (Zone Lighting).

Στην «καρδιά» του βρίσκεται ο νέος πετρελαιοκινητήρας 3.0L EcoBlue V6 της Ford, ο οποίος αποδίδει εντυπωσιακή ισχύ 240 PS στις 3.250 σ.α.λ. σε συνδυασμό με ροπή που φτάνει τα 600 Nm στις 1.750 έως και τις 2.250 σ.α.λ. Έτοιμος να ανταπεξέλθει σε κάθε είδους δοκιμασία και απαίτηση, συνεργάζεται υποδειγματικά με το κορυφαίο αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων της Ford, που για μια ακόμα φορά προσφέρει άμεσες και ομαλές αλλαγές, περισσότερη οικονομία αλλά και ευκολία στην οδήγηση.

Η Ford σάς δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε το Ranger Wildtrak με μηνιαίο μίσθωμα Ford Lease από 389 ευρώ. Μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες για το εντυπωσιακό Ford Ranger Wildtrak πατώντας ΕΔΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ford Blue Days: Κάντε δικά σας τα δημοφιλή Kuga και Puma με μοναδικά προνόμια

Το Ford Explorer σάς περιμένει να το γνωρίσετε από κοντά στο Golden Hall

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι δοκιμές του «International Pick Up Award» - Πρεμιέρα για το Ford Ranger Wildtrak X