Ford Mustang Mach-E: Διαθέσιμη με επιτόκιο 0,9%, 8 χρόνια εγγύηση και 4 χρόνια σέρβις


Η ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E τώρα ετοιμοπαράδοτη, με ευνοϊκό πρόγραμμα απόκτησης Ford Plus και πακέτο παροχών Ford Protect Electric.

  • ΦΩΤΟ: MEDIA FORD EUROPE
  • 28/10/2023

Η αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E είναι ένα εντυπωσιακό SUV με επιδόσεις supercar, που μπορεί να προσφέρει επιτάχυνση 0-100 km/h σε μόλις 3,8 sec, αυτονομία έως 600 km αλλά και να ανακτήσει σε ταχυφορτιστή αυτονομία 117 km σε μόλις 10 λεπτά φόρτισης!

Η Ford Motor Ελλάς έχει εξασφαλίσει έναν περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων οχημάτων και κάνει την απόκτησή της ακόμα πιο εύκολη μέσω του προγράμματος Ford Plus, από 61.552 € (περιλαμβανομένου του οφέλους Ford Plus 2.227 € - εξαιρείται η έκδοση GT), με επιτόκιο 0,9% (πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128/1975), χωρίς να περιλαμβάνεται η επιδότηση του προγράμματος Κινούμαι Ηλεκτρικά.

Επιπλέον, στην προσφορά περιλαμβάνεται το πακέτο παροχών Ford Protect Electric που προσφέρει για 8 χρόνια ή 160.000 χλμ (όποιο έρθει πρώτο): επέκταση εγγύησης, συντήρηση (4 σέρβις), ανταλλακτικά φυσιολογικής φθοράς χρήσης (τακάκια /δίσκοι φρένων, αμορτισέρ, μάκτρα υαλοκαθαριστήρων, λαμπτήρες) και ανανέωση οδικής βοήθειας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει και η δυνατότητα απόκτησης του προηγμένου ηλεκτρικού pony car της Ford με μηνιαίο μίσθωμα 399 € μέσω του προγράμματος Ford Lease.

Η Ford Mustang Mach-E ήρθε να εγκαινιάσει μια νέα εποχή για τη Ford προσφέροντας σε όλους προηγμένες τεχνολογίες, σε συνδυασμό με την ξεχωριστή σχεδίαση και τον σπορ δυναμισμό που παραδοσιακά πρεσβεύει το όνομά της.

Μοναδικά χαρακτηριστικά ασφάλειας και συστήματα υποβοήθησης οδήγησης

Το ηλεκτρικό SUV προσφέρει πλούσιο και ολοκληρωμένο πακέτο εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας εξασφαλίζοντας σε όλες τις εκδόσεις της, την καλύτερη σχέσης αξίας/τιμής στην κατηγορία του. Ανάμεσα στα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης της οδήγησης με τα οποία εξοπλίζεται η νέα Mustang Mach-E υποστηρίζοντας οδηγό και επιβάτες ξεχωρίζουν τα Adaptive Cruise Control (ACC), Speed Sign Recognition, Lane-Keeping System, Intelligent Speed Limiter, Local Hazard Information, 360ο κάμερα, Road Edge Detection, Pre-Collision Assist με Pedestrian και Cyclist Detection, Post-Collision Braking, Evasive Steering Assist και Wrong Way Alert.

Στην ελληνική αγορά, είναι διαθέσιμη σε πέντε εκδόσεις. Η Style RWD παίρνει κίνηση από έναν ηλεκτροκινητήρα ισχύος 269 PS, ο οποίος είναι εγκατεστημένος στον πίσω άξονα, σε συνδυασμό με συμπαγή και εξαιρετικά αποδοτική μπαταρία ιόντων λιθίου ενεργειακής χωρητικότητας 75 kWh.

Η αμέσως επόμενη έκδοση είναι η Premium RWD των 294 PS, η οποία αντλεί ενέργεια από μια μεγαλύτερη σε ενεργειακή χωρητικότητα μπαταρία 98 kWh. Στη συνέχεια τη «σκυτάλη» παίρνουν οι δύο τετρακίνητες εκδόσεις, αμφότερες με την ονομασία Premium AWD, με την πρώτη να έχει μέγιστη ισχύ 269 PS σε συνδυασμό με μπαταρία 75 kWh και τη δεύτερη 351 PS και μπαταρία 98 kWh.

Τέλος, στην κορυφή της προϊοντικής πυραμίδας της νέας Mustang Mach-E βρίσκεται η έκδοση GT. Με τη σχεδιαστική και τεχνολογική υπογραφή της Ford Performance, η τετρακίνητη Mustang Mach-E GT διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες και σε συνδυασμό με την μπαταρία extended range των 98 kWh, αποδίδει την εντυπωσιακή ισχύ των 487 PS.

Μάθετε τα πάντα για την Ford Mustang Mach-E, δείτε το διαθέσιμο απόθεμα και πραγματοποιήστε online παραγγελία πατώντας εδώ.