Suzuki SUV Range: Υβριδική τεχνολογία και αυθεντικός χαρακτήρας!


Η Suzuki διαθέτει μια πληρέστατη  γκάμα SUV που καλύπτει κάθε ανάγκη και σε όλες τις κατηγορίες με τα IGNIS, VITARA, S-CROSS και ACROSS που ακολουθούν την παράδοση της εταιρείας στις off-road ικανότητες ενσωματώνοντας κορυφαίες τεχνολογικές καινοτομίες.

  • 29/6/2022

Η Suzuki αποδεικνύει μέσα από την πλούσια γκάμα των SUV μοντέλων της ότι διαθέτει οχήματα για όλες τις ανάγκες και τις κατηγορίες.  Από το μικρών διαστάσεων IGNIS, το ικανό off-road JIMNY, το θρυλικό  VITARA, το πρακτικό S-CROSS, αλλά και το ολοκαίνουργιο ACROSS που τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας και αφορά ένα plug-in hybrid 4X4 SUV.

Κοινό στοιχείο το γεγονός ότι συνδυάζουν την αυθεντική τετρακίνηση με την υβριδική τεχνολογία και χαρίζουν έναν ευχάριστο οδηγικό χαρακτήρα είτε μιλάμε για την άσφαλτο είτε για εκτός δρόμου διαδρομές, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν οικονομία και φιλικότητα στο περιβάλλον.

SUZUKI S-CROSS HYBRID 48V: To καλύτερο οικογενειακό SUV 4X4 της Suzuki

Η σχεδίαση του S-CROSS, η υβριδική τεχνολογία  αλλά και ο ισχυρός του κινητήρας, προσφέρουν ασφάλεια και επιδόσεις, ενώ οι εξαιρετικές του ικανότητες σε κάθε είδους οδόστρωμα και η πρακτικότητα του  με τους μεγάλους χώρους που διαθέτει το καθιστούν ιδανικό σε όσους αναζητούν ένα οικογενειακό SUV. 

Στο S-CROSS η υβριδική τεχνολογία συνδυάζεται με τον ισχυρό κινητήρα 1.4L Boosterjet Hybrid 48V και το αποτέλεσμα είναι οι κορυφαίες επιδόσεις με μια εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Τα υπερσύγχρονα συστήματα ασφαλείας Suzuki Safety Support αποτελούν ένα συνδυασμό αυξημένων επιπέδων  ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας και προσφέρουν την σιγουριά που πάντα αποζητούμε από το επόμενό μας αυτοκίνητο τη στιγμή που το σύστημα τετρακίνησης ALLGRIP SELECT ενισχύει ακόμη περισσότερο τα επίπεδα ασφάλειας. Το νέο S-CROSS αποτελεί το μοναδικό μοντέλο στην κατηγορία του με 4 επιλογές τετρακίνησης ALLGRIP SELECT, πράγμα που το καθιστά ακόμη πιο πρωτοποριακό και σε κάθε περίπτωση την ιδανική επιλογή για ένα αξιόπιστο, οικονομικό οικογενειακό SUV. 

SUZUKI VITARA STRONG HYBRID: O θρύλος των SUV τώρα με κινητήρα Strong Hybrid 

Η Suzuki ενσωματώνει την τεχνολογία Strong Hybrid στο εμβληματικό της μοντέλο VITARA. Ο δυναμικός σχεδιασμός, η αποδοτική τεχνολογία Hybrid και η αυθεντική τετρακίνηση ανεξάρτητα από τις συνθήκες προσφέρουν μια μοναδική αίσθηση οδήγησης. 

Το νέο VITARA STRONG HYBRID διατηρεί τον αυθεντικό SUV χαρακτήρα του κάτι που οφείλει και στη μεγάλη απόσταση από το έδαφος, ενώ η τεχνολογία Strong Hybrid μειώνει το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα. Το αυτοκίνητο λειτουργεί αμιγώς ηλεκτρικά όταν εκκινεί από στάση, όταν κινείται με χαμηλή ταχύτητα, όταν κάνει όπισθεν καθώς και όταν κινείται  με σταθερή ταχύτητα. Συνδυάζει την υβριδική και αμιγώς ηλεκτρική λειτουργία με στόχο τη βέλτιστη κατανάλωση επιτυγχάνοντας την εξαιρετική τιμή των 5,3 lt/100km. Παράλληλα το VITARA διαθέτει τετρακίνηση ALLGRIP με 4 επιλογές η οποία δεν εξαρτάται από το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας υψηλής τάσης και είναι πάντα διαθέσιμη. Τώρα το VITARA, ο θρύλος των SUV είναι καλύτερος από ποτέ!

SUZUKI JIMNY: Μοναδικός off-road χαρακτήρας

To JIMNY δεν χρειάζεται συστάσεις, καθώς πρόκειται για το πιο διαχρονικό, γνήσιο και καθαρόαιμο SUV της Suzuki. To εμβληματικό μοντέλο εντυπωσιάζει με τον ρετρό σχεδιασμό του καθώς και τις αξεπέραστες επιδόσεις του τόσο σε on-road όσο και σε off-road διαδρομές. 

Ο νέος βενζινοκινητήρας 1.5 lt προσφέρει υψηλή απόδοση και συνδυάζει τη χαμηλή κατανάλωση. Εδράζεται σε ένα άκαμπτο κλιμακωτό πλαίσιο και έτσι το νέο JIMNY αποτελεί μια σταθερή βάση για τις εκτός δρόμου διαδρομές. Αρωγός και η αυθεντική τετρακίνηση ALLGRIP PRO με πρόγραμμα επιλογής και κιβώτιο υποπολλαπλασιασμού σχέσεων. Εξαιρετικές επιδόσεις σε κάθε τύπο οδοστρώματος, ευέλικτο στην πόλη, αλλά και με έναν μοναδικό χαρακτήρα, το JIMNY παραμένει το πιο hot μοντέλο της αγοράς.

SUZUKI IGNIS HYBRID: Aλλάζει την μετακίνηση στην πόλη!

Το νέο IGNIS HYBRID ενσωματώνει υβριδικό σύστημα που κάνει τις μετακινήσεις στην πόλη ευχάριστες και οικονομικές. Μία ηλεκτρογεννήτρια (ISG) υποστηρίζει τον εξελιγμένο βενζινοκινητήρα, επιτυγχάνοντας βελτιωμένες επιδόσεις, ενώ το χαμηλό του βάρος και η έξυπνα τοποθετημένη μπαταρία κάτω από το κάθισμα, δεν επηρεάζουν την εργονομία και την άνεση στην καμπίνα.

Το IGNIS διαθέτει ελκυστική σχεδίαση και τροφοδοτείται από ένα κινητήρα 1.2 DUALJET που συνδυάζει την ικανοποιητική απόδοση με τη χαμηλή κατανάλωση. Παράλληλα διαθέτει το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών στην κατηγορία του και κάνει τις αποδράσεις  εκτός πόλης ακόμη πιο άνετες και εύκολες. Στα τεχνολογικά του πλεονεκτήματα το σύστημα Grip Control που εξασφαλίζει την ομαλή εκκίνηση σε ολισθηρά οδοστρώματα με χιόνι ή λάσπη, ενώ το σύστημα τετρακίνησης ΑLLGRIP AUTO προσφέρει ασφαλή μετακίνηση στις πιο δύσκολες διαδρομές. Το IGNIS αποτελεί ένα έξυπνο αυτοκίνητο πόλης για τις μετακινήσεις της νέας εποχής!

SUZUKI ACROSS: Το νέο Plug-in SUV με τετρακίνηση E-Four

Το νέο ACROSS είναι το μεγαλύτερο SUV της Suzuki και προσφέρει χώρους, πολυτέλεια και εξοπλισμό αυτοκινήτου ανώτερης κατηγορίας. Ενσωματώνει υβριδική Plug-In τεχνολογία με ηλεκτρική αυτονομία ώστε η κίνηση στην πόλη να είναι ακόμη και με μηδενικούς ρύπους και φυσικά ένα εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης.

Στο νέο ACROSS το σύστημα Plug-in Hybrid αποτελείται από έναν ισχυρό ηλεκτροκινητήρα που προσφέρει ομαλή, αθόρυβη απόδοση με κορυφαία ροπή για άνεση στην καθημερινή οδήγηση. Η μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας φορτίζεται εύκολα και γρήγορα στο σπίτι ή σε οποιοδήποτε κοντινό σταθμό. Παράλληλα ενσωματώνει το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα τετρακίνησης E-Four που περιλαμβάνει ένα ανεξάρτητο κινητήρα στον πίσω άξονα και ο οποίος διανέμει τη ροπή στους πίσω τροχούς ανάλογα με τις οδηγικές συνθήκες, για διατήρηση της πρόσφυσης, εξαιρετική σταθερότητα και άψογο έλεγχο σε ολισθηρές συνθήκες.

Ένα εντυπωσιακό SUV με τετρακίνηση και αποδοτικό υβριδικό σύστημα, το νέο ACROSS είναι ένα υπερσύγχρονο όχημα με τεχνολογίες του μέλλοντος.

Η Suzuki με την πλήρη γκάμα της  διαθέτει ένα SUV για κάθε ανάγκη και κάθε τύπο οδηγού!