Το Mitsubishi ASΧ ανανεώνεται


Το γνωστό και πάντα αξιόλογο SUV της Mitsubishi περνά από μια ακόμη ανανέωση για να παρουσιαστεί στο σαλόνι της Γενεύης.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 12/2/2019

Η Mitsubishi μπορεί να έχει πλέον λίγα μοντέλα στην γκάμα της αλλά συνεχίζει να είναι μια από τις πιο αξιόλογες μάρκες και με πιο πρόσφατο δείγμα το Eclipse Cross. Το εν λόγω SUV αποτελεί και πηγή έμπνευσης για το ανανεωμένο ASX που ξεχωρίζει από το σχεδόν ολοκαίνουργιο μπροστινό μέρος με τον ριζικά επανασχεδιασμένο προφυλακτήρα και τους προβολείς με τα φλας να είναι τοποθετημένα στα άκρα.

Την μάσκα διασκεδάζει μπόλικο χρώμιο όπως και χαμηλότερα την «ποδιά». Το πίσω μέρος είναι επίσης νέο με σύγχρονα στην όψη φωτιστικά σώματα, νέο προφυλακτήρα και τονισμένη ποδιά για off-road διάθεση. Η Mitsubishi έχει δώσει φωτογραφία για το εσωτερικό που διαθέτει το πιο πρόσφατο σύστημα πολυμέσων Smartphone-link Display Audio της εταιρίας και με μεγαλύτερη οθόνη αφής 8’’.

Από πλευράς κινητήρων το ανανεωμένο ASX θα συνεχίσει δίχως diesel και με δίλιτρο βενζινοκινητήρα (μ 150 PS και 195 Nm) που συνδυάζεται με κιβώτιο πέντε σχέσεων ή 6άρι CVT και μετάδοση στους μπροστινούς τροχούς ή στους τέσσερις τροχούς. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την ελληνική αντιπροσωπεία δεν θα υπάρξει 1.6 έκδοση.