Ένα video που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο ήταν αρκετό για να συλληφθεί 65χρονος οδηγός αστικού λεωφορείου, για τον τρόπο που οδηγούσε στη Λεωφόρο Μεσογείων, στο ύψος της εκκλησίας της Αγίας Παρασκευής.
Αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Ανάλυσης Πληροφοριών και Κοινωνικών Δικτύων της Ο.Ε.Π.Τ.Α. τον συνέλαβαν, αξιοποιώντας το σχετικό video, στο οποίο ο οδηγός εμφανιζόταν να οδηγεί το εν λόγω αστικό λεωφορείο στη Λεωφόρο Μεσογείων παραβιάζοντας δύο ερυθρούς σηματοδότες.
Η έρευνα των αστυνομικών της Ειδικής Ομάδας Ανάλυσης Πληροφοριών και Κοινωνικών Δικτύων της Ο.Ε.Π.Τ.Α. στο διαδίκτυο, προκειμένου να διακριβώσουν παραβατικές οδηγικές συμπεριφορές, οι οποίες στη συνέχεια αναρτώνται σε αυτά, αποκάλυψε video στο διαδίκτυο.
Σε αυτό εμφανιζόταν οδηγός αστικού λεωφορείου, βραδινές ώρες της 7-10-2026, κινούμενος στη Λεωφόρο Μεσογείων, στο ύψος της συμβολής της με την οδό Χαλανδρίου, να πραγματοποιεί επικίνδυνες εναλλαγές λωρίδων κυκλοφορίας και να παραβιάζει δύο ερυθρούς σηματοδότες, με αποτέλεσμα την πρόκληση κινδύνου για τους λοιπούς χρήστες της οδού.
Άμεσα οι αστυνομικοί διερεύνησαν το συγκεκριμένο βιντεοληπτικό υλικό και αφού ταυτοποίησαν, συνέλαβαν τον 65χρονο ημεδαπό, ως τον οδηγό του αστικού λεωφορείου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Β΄ Τμήματος Τροχαίας Βορειανατολικής Αττικής για επικίνδυνη οδήγηση. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Δείτε μία «σφήνα» που πραγματοποίησε ο 65χρονος οδηγός στο video που αναρτήθηκε στο λογαριασμό Instagram της εφημερίδας «Τα Νέα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αποστολή στη Βιέννη: Πρώτη γνωριμία με το νέο VW ID. Tiguan (+video)
Η θρυλική Lancia Gamma επέστρεψε - Υβριδική με αυτονομία πάνω από 1.000 km (photos)
Δημοτική Συγκοινωνία Αθήνας: Παρουσιάστηκαν 17 νέα λεωφορεία – Ποιες περιοχές θα εξυπηρετούν






ΔΗΜΟΦΙΛΗ