Ανανέωση για την Porsche 911-992 στα σκαριά!


Η ηλεκτρική Porsche Macan δεν είναι το μόνο πρωτότυπο της Porsche που βρίσκεται και δοκιμάζεται στη βόρεια Ευρώπη και συγκεκριμένα την Σουηδία αυτή τη στιγμή. Δίπλα της είναι και η ανανεωμένη 911.

  • ΦΩΤ.: CARPIX
  • 15/12/2021

Η Porsche άρχισε να ετοιμάζει και την ανανεωμένη 911-992 και το πρώτο πρωτότυπο που εντοπίσαμε να κάνει δοκιμές είναι η Turbo.

Αυτό το πρωτότυπο που βλέπουμε από τις κατασκοπευτικές εικόνες είναι ακόμα σε ένα πρώιμο στάδιο και οι μεγαλύτερες αλλαγές εντοπίζονται στον μπροστινό προφυλακτήρα.

Όπως μπορούμε να δούμε από τις αρκετά αποκαλυπτικές φωτογραφίες, οι ρυθμιζόμενοι αεραγωγοί από την ενεργή εισαγωγή αέρα στον μπροστινό προφυλακτήρα είναι πλέον κάθετοι αντί των οριζόντιων αεραγωγών στην τρέχουσα έκδοση. Οι εισαγωγές αέρα φαίνονται επίσης μεγαλύτερες και έχουν νέο σχεδιασμό. Μπορούμε επίσης να δούμε αρκετό καμουφλάζ να καλύπτει την πίσω λωρίδα των φώτων LED, κάτι που μπορεί να κρύβει κάποιες μικρές αλλαγές.

Οι εσωτερικές αλλαγές μάλλον θα είναι μικρές, αλλά τα νέα όργανα θα γίνουν πλήρως ψηφιακά και πιθανόν να έχουν το ίδιο σχέδιο με την Taycan.

Δεν περιμένουμε η ανανεωμένη 911-992 να φτάσει στις εκθέσεις της Porsche πριν από το 2023.