Audi A3 Allstreet: Νέο όνομα και νέα εμφάνιση


Λίγο πριν την επίσημη αποκάλυψή του, συλλάβαμε το… υπερυψωμένο Audi A3 που αλλάζει όνομα και ελαφρώς την εμφάνιση του.  

  • 17/5/2022

Έχουμε κατασκοπεύσει το υπερυψωμένο Audi A3 αρκετές φορές στο παρελθόν, αλλά έως τώρα η ονομασία που συγκέντρωνε τις περισσότερες πιθανότητες ήταν το A3 Allroad.

Τώρα έχουμε στη διάθεση μας μερικές φρέσκες κατασκοπευτικές φωτογραφίες και με δεδομένη την πρόσφατη απόφαση της Audi να αλλάξει όνομα στο μικρότερο A1 Citycarver, δεν αποκλείουμε το αναμενόμενο υπερυψωμένο A3 να πάρει επίσης το όνομα Allstreet.

Οι συγκεκριμένες εκδόσεις υψηλότερης απόστασης από το έδαφος γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς στην Ευρώπη, καθώς δίνουν στους αγοραστές την ζητούμενη εκτός δρόμου εμφάνιση χωρίς να χρειάζεται να αγοράσουν ένα SUV. Οι περισσότεροι κατασκευαστές αυτοκινήτων φέρνουν στην αγορά όλο και περισσότερες εκδόσεις "Cross" και "Active". Σε αυτήν την περίπτωση, το A3 Allstreet θα έρθει να ταιριάξει τέλεια στην γκάμα της εταιρείας μεταξύ του "κανονικού" A3 και του Q3.

Η συνταγή είναι απλή. Προσθέστε λίγα φουσκώματα στα φτερά, αλλάξτε τη σχεδίαση των προφυλακτήρων και των πλαϊνών μαρσπιέ, αλλάξτε ελαφρώς τη σχεδίαση της μάσκας, τοποθετείτε τις ράγες οροφής στάνταρ και σηκώνετε λίγα χιλιοστά την ανάρτηση και είστε έτοιμοι. Το Audi A3 Allstreet γεννήθηκε.

Οι αλλαγές θα είναι περιορισμένες και στο τεχνικό κομμάτι. Τα προηγούμενα πρωτότυπα που είχαν φωτογραφηθεί ήταν οι plug-in υβριδικές εκδόσεις με την θύρα φόρτισης στο εμπρός αριστερό φτερό, αλλά αυτό το πρωτότυπο είναι ένα κανονικό μοντέλο με συμβατικό κινητήρα, οπότε πιθανότατα το πακέτο Allstreet θα είναι διαθέσιμο στη σειρά A3 με πολλές διαφορετικές επιλογές κινητήρα. Πιθανότατα θα δούμε και εκδόσεις με το σύστημα 4κίνησης quattro στην κορυφή της γκάμας.

Το επίσημο ντεμπούτο δεν είναι πολύ μακριά για το A3 Allstreet και το περιμένουμε μέσα στους επόμενους μήνες.