BMW 7 Series: Οι πρώτες φωτογραφίες της νέας ναυαρχίδας της BMW


Σε πρώτη προβολή οι πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες που μας δίνουν μία γεύση από την επόμενη γενιά της BMW Σειράς 7 που θα παρουσιαστεί στο τέλος του 2022.

  • ΦΩΤ.: CARPIX
  • 17/6/2021

Έχουμε στη διάθεσή μας τις πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες που μας δίνουν μία πρώτη γεύση από την επόμενη γενιά της BMW Σειράς 7. Το πρωτότυπο της νέας γερμανικής λιμουζίνας «πιάστηκε» από το φωτογραφικό φακό κατά τη διάρκεια των δοκιμών εξέλιξης στην πίστα του Nürburgring.

Το βαρύ καμουφλάζ παραμένει όπως αναμενόταν στο μεγαλύτερο μέρος του αυτοκινήτου, καλύπτοντας το σύνολο σχεδόν των επιφανειών, εκτός από τα κάτω μέρη του μπροστινού προφυλακτήρα, δίνοντάς μας μία καλύτερη ιδέα για το πόσο μεγάλα θα είναι τα νεφρά. Ακόμα ένα μυστήριο είναι πώς θα σχεδιαστούν τα εμπρός φωτιστικά σώματα, που φαίνονται μικρότερα, ενώ το ίδιο ισχύει και για το πίσω μέρος όπου εξακολουθούν να διακρίνονται ακάλυπτα μόνο τα φώτα.

Το εσωτερικό του βαυαρικού μοντέλου φαίνεται να είναι σχεδόν πλήρως καλυμμένο με καμουφλάζ, μπορούμε όμως να δούμε τις νέες λαβές στις πόρτες και τις πλούσιες δερμάτινες επενδύσεις των καθισμάτων. Για πρώτη φορά έχουμε μία καλή άποψη για την εμφάνιση του εσωτερικού με την καμπυλωτή οθόνη να είναι πια ορατή.

Γνωρίζουμε ότι η νέα σειρά 7 θα έρθει με πολλές επιλογές κινητήριων συστημάτων, περιλαμβάνοντας μία πλήρη γκάμα κινητήρων εσωτερικής καύσης, υβριδικές plug-in υλοποιήσεις, ενώ θα υπάρξουν πλέον και πλήρως ηλεκτρικές εκδόσεις.

Η νέα Σειρά 7 έχει προγραμματιστεί να κάνει το ντεμπούτο της στα τέλη του 2022 ή το αργότερο στις αρχές του 2023, αλλά είναι πολύ πιθανό να δούμε ένα πρωτότυπο μοντέλο της στην Έκθεση IAA στο Μόναχο τον προσεχή Σεπτέμβριο.