Δείτε την νέα Mercedes-EQE SUV χωρίς καμουφλάζ!


Η αμιγώς ηλεκτρική πολυτελής πρόταση της Mercedes στα μεγάλα SUV θα είναι η EQE SUV και έχουμε τις πρώτες αποκλειστικές φωτογραφίες της.

  • PHOTOS: CARPIX
  • 12/3/2022

Χωρίς το παραμικρό καμουφλάζ να κρύβει την εμφάνιση της, σας παρουσιάζουμε την επερχόμενη και αμιγώς ηλεκτρική πολυτελής πρόταση της Mercedes στα μεγάλα SUV, την EQE SUV. Μετά και την επίσημη αποκάλυψη των σεντάν εκδόσεων της πολυτελούς και αμιγώς ηλεκτρικής EQE, ήταν γνωστό ότι στη Στουτγάρδη ετοιμάζουν και ανάλογη SUV παραλλαγή.

Με τη βοήθεια των «κατασκόπων» μας, καταφέραμε να αποκτήσουμε ένα σετ φωτογραφιών από το επερχόμενο ηλεκτρικό SUV της Mercedes, το οποίο εντοπίστηκε σε εγκαταστάσεις δοκιμών έξω από τη Στουτγάρδη, ενώ μόλις φορτώθηκε σε ένα φορτηγό.

Όπως φαίνεται, πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που θα περνούσε από δοκιμές σύγκρουσης, όπως μαρτυρά το έντονο πορτοκαλί και κίτρινο χρώμα και από τον λευκό προφυλακτήρα, αλλά ευτυχώς δεν παύει να μας δίνει την καλύτερη εικόνα για την εμφάνιση του αυτοκινήτου. Η EQE SUV έχει το μπροστινό μέρος που μοιάζει πολύ με αυτό της σεντάν EQE και από όσα γνωρίζουμε το εσωτερικό θα προέρχεται επίσης από τη σεντάν εκδοχή.

Η EQE SUV πιθανότατα θα παρουσιαστεί στα τέλη του τρέχοντος έτους και θα ακολουθήσει μια κορυφαία και πιο δυνατή έκδοση AMG την επόμενη χρονιά.