Η ανανεωμένη Mercedes-Benz GLE Coupe επιστρέφει στο Nurbungring


Η ανανεωμένη Mercedes GLE Coupe επιστρέφει Nurbungring για τις τελευταίες και πιο απαιτητικές δοκιμές. Ποιές αλλαγές θα υπάρξουν στο plug-in hybrid σύστημα της GLE 350e.

  • ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ: CARPIX
  • 27/5/2022

Η Mercedes GLE Coupé Facelift εμφανίστηκε για τελευταία φορά στις τελευταίες χειμερινές δοκιμές, κάτω από ακραίες χαμηλές θερμοκρασίες στη βόρεια Ευρώπη. Τώρα, οι συνεργάτες μας την εντόπισαν στην πίστα του Nürburgring και έχουμε μερικές νέες κατασκοπευτικές φωτογραφίες.

Σε αυτές τις δοκιμές οι τεχνικοί της μάρκας δοκιμάζουν τις νέες δυναμικές ρυθμίσεις του πλαισίου σε πολύ πιο απαιτητικές συνθήκες. Οι φωτογραφίες εξακολουθούν όμως να δείχνουν το καμουφλαρισμένο όχημα, αν και φαίνεται ο αναθεωρημένος σχεδιασμός του μπροστινού προφυλακτήρα και οι νέες εισαγωγές αέρα.

Ακόμη και το νέο σχήμα των προβολέων, είναι πιο επίπεδο και τεντωμένο, και είναι επίσης απόλυτα ορατό ένα νέο φωτεινό γραφικό στο εσωτερικό. Από την άλλη, το καμουφλάζ στο πίσω μέρος είναι ελάχιστο, αλλά εμποδίζει στο να φανούν τα νέα φωτεινά γραφικά των φλας που είναι αφοσιωμένα σε ένα πιο μοντέρνο στυλ.

Στο εσωτερικό θα υπάρξουν επίσης αλλαγές, όπου οι βελτιώσεις θα επικεντρωθούν σε νέα επένδυση του εσωτερικού, νέες τεχνολογίες υποβοήθησης οδήγησης, συστήματα άνεσης και επιλογές συνδεσιμότητας με την τελευταία γενιά του συστήματος ψυχαγωγίας «MBUX». Η Mercedes  θα προσφέρει επίσης ένα νέο τιμόνι με χειριστήρια πολλαπλών λειτουργιών με απτική ανάδραση, καθώς και πιο σπορ σχεδίαση.

Η Mercedes GLE Coupé Facelift 2023 είναι μία από τις εκδόσεις PHEV. Η μεγάλη καινοτομία θα έρθει στην έκδοση που πωλείται ως «350 e» και αυτή θα είναι πολύ πιο γρήγορη χάρη στον νέο τετρακύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2 λίτρων που κυκλοφορεί στη νέα γενιά της C-Class, και στον ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 136 ίππων. Θα προσφέρει υψηλότερη απόδοση από το τρέχον νούμερο των 333 PS, αλλά όχι περισσότερη αυτονομία από τα 100 χιλιόμετρα. Θα αποκαλυφθεί αργότερα μέσα στο 2022, με τις πωλήσεις να έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν την άνοιξη του 2023.