Η BMW M3 CS επιστρέφει πιο δυνατή από ποτέ!


Η BMW M3 CS θα είναι μια ακόμα πιο σκληροπυρηνική εκδοχή του εμβληματικού σπορ sedan της BMW. Εντοπίστηκε να κάνει εντατικές δοκιμές στο Nurbungring με καμουφλάζ μόνο στα σημεία που θα δεχτεί ανασχεδίαση.

  • PHOTOS:CARPIX
  • 27/9/2022

Βλέποντας τις κατασκοπευτικές λήψεις, η CS έχει πιο επιθετική μάσκα από το κανονικό μοντέλο με ένα splitter να ξεπροβάλλει από το κάτω μέρος του εμπρός προφυλακτήρα. Υπάρχουν επίσης και νέες μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα .

Η ομάδα ανάπτυξης έχει καλύψει επίσης και τα πίσω παράθυρα. Σύμφωνα με μια φήμη, η M3 CS έχει ένα ζευγάρι bucket καθίσματα στο πίσω μέρος και η εταιρεία μπορεί να προσπαθεί να τα κρύψει σε αυτό το όχημα.

Στο πίσω μέρος, υπάρχει μία μικρή αεροτομή και τετραπλές εξατμίσεις, 2 σε κάθε πλευρά του πίσω προφυλακτήρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο twin-turbo 3 λίτρων inline-six κινητήρας θα αποδίδει 548 PS που θα αποστέλλονται και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων. Για να εξοικονομήσει βάρος, η BMW θα εξόπλισε την M3 με καπό και οροφή από ανθρακονήματα.

Η M3 CS αναμένεται να βγει στην παραγωγή τον Μάρτιο του 2023. Η BMW θα το διατηρήσει ως μοντέλο περιορισμένης παραγωγής κατασκευάζοντάς το μέχρι τον Φεβρουάριο του 2024.

Ίσως δούμε το ντεμπούτο της M3 CS πριν από το τέλος του έτους. Εάν όχι, η αποκάλυψη της αναμένεται να γίνει στις αρχές του 2023.