Η BMW M4 CSL φτάνει στο Nurburgring!


Για μία ακόμη φορά έχουμε μια νέα παρτίδα κατασκοπευτικών φωτογραφιών που δείχνουν δύο πρωτότυπα BMW M4 CSL να δοκιμάζονται στο Nurburgring.

  • ΦΩΤ.: CARPIX
  • 21/10/2021

H νέα παρτίδα κατασκοπευτικών φωτογραφιών που έχουμε εξασφαλίσει δείχνει δύο πρωτότυπα της BMW M4 CSL να δοκιμάζονται ξανά στο Nurburgring.

Μπορούμε να δούμε ξανά μερικές από τις νέες λεπτομέρειες και τα πιο ξεχωριστά είναι τα νέα γραφικά για τα πίσω φώτα. Είχαμε αναφέρει ξανά ότι θα δούμε τα ειδικά σχεδιασμένα πίσω φώτα για το M4 CSL νωρίτερα και τώρα είναι ορατά.

Όπως βλέπουμε, ο σχεδιασμός τους είναι τώρα περισσότερο σε ευθεία γραμμή αντί για την ελαφρώς καμπύλη σχεδίαση από την «κανονική» M4 και τα κουπέ της Σειράς 4.

Τα εμπρός φώτα καλύπτονται επίσης όπως είδαμε στα τελευταία πρωτότυπα από τότε που άρχισαν να δοκιμάζονται με τα ειδικά ένθετα της μάσκας για τη CSL.

Η κάλυψη των πίσω πλευρικών παραθύρων στα πρωτότυπα θα μπορούσε να είναι ένδειξη ότι η CSL θα διαγράψει από το μενού της τα πίσω καθίσματα για να εξοικονομήσει βάρος.

H M4 CSL θα κρατήσει τον ίδιο κινητήρα που ξέρουμε από την BMW M4, τον ισχυρό εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα των 3,0 λίτρων, αν και με μια σειρά τροποποιήσεων που θα τον κάνει να αποδίδει μέγιστη ισχύ έως 540 ίππους.

Με δεδομένο ότι τα πρωτότυπα έχουν φτάσει σε μια σχεδόν έτοιμη κατάσταση παραγωγής, θα μπορούσαμε να περιμένουμε ντεμπούτο το πρώτο τρίμηνο του 2022.