Η BMW X1 M35i μπήκε στο Nurbungring και ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη!


Χωρίς καμουφλάζ στο εμπρός του μέρος λόγω των υψηλών θερμοκρασιών στη γερμανική πίστα το πρωτότυπο X1 M35i, γεγονός που επέτρεψε την αποκάλυψη του προφυλακτήρα με την επιθετική του σχεδίαση.

  • 23/7/2022

Για μια hot έκδοση για τη νέα X1 μας έχει ήδη γνωστοποιήσει η BMW προκειμένου να ανταγωνιστεί τη Mercedes και την Audi  που διαθέτουν αντίστοιχες εκδόσεις στις GLA και Q3.

Η BMW Σειρά 1 και η Σειρά 2 Gran Coupe είναι διαθέσιμες με τα... διακριτικά  M35i, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτός ο κινητήρας θα βρει το δρόμο του και στη νέα X1.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, η X1 M35i θα έχει τετραπλές εξατμίσεις που βρίσκουμε συνήθως στα αυτοκίνητα M. Όμως το όχημα στις φωτογραφίες «φοράει» μόνο το εξωτερικό look της M35i, το οποίο επιμελήθηκε το τμήμα της BMW M Performance.

Οι εκδόσεις M35i της Σειράς 1 και της Σειράς 2 Gran Coupe αποδίδουν περίπου 306 ίππους και πιθανότατα θα δούμε την ίδια απόδοση ισχύος και στην X1 M35i εκτός εάν η BMW αποφασίσει ότι στο μικρό SUV αξίζουν... περισσότερα άλογα προκειμένου να ανταγωνιστεί την Mercedes.

Αισθητικά βλέπουμε πώς ο μπροστινός προφυλακτήρας έχει εξοπλιστεί με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, μεγαλύτερα φρένα και μία πιο νορμάλ ανάρτηση. Μπορούμε επίσης να δούμε μια αεροτομή στο πίσω μέρος του οχήματος.

Στο εσωτερικό θα υπάρχει το νέο ταμπλό πανομοιότυπο με εκείνο της νέας Σειρά 2 Active Tourer με την κυρτή οθόνη και το iDrive8, ενώ προβλέπονται μπάκετ καθίσματα και φυσικά ένα σπορ τιμόνι.