H Ferrari Purosangue είναι εδώ!


Το πρώτο SUV με το σήμα της Ferrari είναι πραγματικότητα και έχει ήδη ξεκινήσει τις δοκιμές εξέλιξης.

  • PHOTOS: CARPIX
  • 29/11/2021

Ναι είναι αλήθεια. Μπορεί ένα SUV από το Maranello μέχρι πριν από λίγα χρόνια να ακουγόταν σαν αστείο, αλλά τώρα είναι αληθινό. Η Ferrari Purosangue σύμφωνα με την ιταλική φίρμα είναι ένα FUV, δηλαδή ένα Ferrari Utility Vehicle, το οποίο και ξεκίνησε να δοκιμάζεται στο δικό του αμάξωμα και όχι κάτω από αμαξώματα της Maserati Levante.

Όσο μπορούμε να δούμε από τις αποκλειστικές κατασκοπευτικές φωτογραφίες, ακόμα κι αν τα πρωτότυπα φορούν βαρύ καμουφλάζ, μπορούμε να έχουμε μία καλύτερη εικόνα του μεγέθους και των αναλογιών του SUV της Ferrari.

Τα πρωτότυπα φαίνονται σχετικά μικρά σε μέγεθος και έχουν διαστάσεις κοντά στην Porsche Macan, αλλά οι φήμες λένε ότι το μοντέλο παραγωγής θα έχει μήκος περίπου πέντε μέτρα. Η κουπέ εμφάνιση θα κάνει το Purosangue να δείχνει σπορ και περισσότερο σαν ένα σπορ αυτοκίνητο παρά ένα SUV.

Η ισχύς αναμένεται να προέρχεται είτε από έναν V6 είτε από έναν V8 με υβριδικές και plug-in υβριδικές εκδόσεις. Μπορούμε να διακρίνουμε ήδη τις θύρες φόρτισης να φαίνονται κρυμμένες κάτω από το καμουφλάζ.

Το ντεμπούτο της Ferrari Purosangue αναμένεται να γίνει το 2022.