Η Kia έχει αρχίσει να εργάζεται πυρετωδώς για το νέο Kia Proceed


Το Proceed, το οποίο στη δεύτερη γενιά του έχει εξελιχθεί από ένα τρίθυρο σπορ hatchback σε ένα φιλικό προς την οικογένεια shooting brake είναι έτοιμο για λίφτινγκ όπως μπορούμε να δούμε σε αυτές τις φωτογραφίες.

  • ΦΩΤ.: CARPIX
  • 7/5/2021

Το Proceed για την KIA δεν ήταν απλώς η station εκδοχή του Ceed στην υπάρχουσα γενιά αλλά ένα μοντέλο με σπορ προσανατολισμό, απευθυνόμενο σε ένα διαφορετικό κοινό. Τους νέους οικογενειάρχες και όσους φυσικά... νεανίζουν.

Το πλήρωμα του χρόνου έχει έρθει για την αντικατάσταση του Κορεατικού μοντέλου και οι πρώτες φωτογραφίες από τον κατασκοπευτικό μας φακό είναι γεγονός!

Από έξω μπορούμε να δούμε μια μάσκα που φαίνεται πιο ανάγλυφη και βαθύτερη. Μπορούμε επίσης να αναμένουμε επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, φώτα και νέες ζάντες για το ενημερωμένο Proceed.

Φυσικά, το νέο λογότυπο Kia που κοινοποιήθηκε νωρίτερα φέτος και ήδη μπορούμε να δούμε σε μερικά νέα μοντέλα της κορεατικής φίρμας. Κάτω από το μέταλλο θα βρούμε τώρα το ήπιο υβριδικό σύστημα ως στάνταρ στο Proceed του 2022, καθώς η αδελφή εταιρεία Hyundai έχει τυποποιήσει το MHEV και στην νέα σειρά i30. Αναμένουμε δε ντεμπούτο για το νέο Kia Proceed κατά το δεύτερο μισό του 2021.

Ακολουθήστε το Car Αnd Driver στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τον κόσμο του αυτοκινήτου.