Η Lamborghini Urus γίνεται Plug-In!


Δεν είναι μόνο ο διάδοχος της Aventador που δοκιμάζεται αυτή τη στιγμή από τεχνικούς της Lamborghini, αλλά και η plug-in υβριδική έκδοση της Urus.

  • ΦΩΤ.: CARPIX
  • 19/7/2022

Το Urus PHEV που εμφανίζεται εδώ για πρώτη φορά σε δοκιμή μαζί με ορισμένες εκδόσεις Porsche PHEV της ολοκαίνουργιας Panamera και της ανανεωμένης Cayenne, ξεχωρίζει από τη θύρα φορτιστή στο πίσω αριστερό φτερό. Δείτε καλύτερα και θα βρείτε επίσης ένα αυτοκόλλητο που δείχνει την υβριδική ένδειξη στο μπροστινό παράθυρο.

Όπως έχουμε υποθέσει στο παρελθόν, η Lamborghini θα μοιραστεί την plug-in υβριδική τεχνολογία με την Porsche, επομένως είναι λογικό να δοκιμάζουμε μαζί. Σε αυτό το σημείο δεν ξέρουμε τι ισχύ θα αποδίδει, (αν δηλαδή είναι εξίσου ισχυρή με την Porsche ή με λίγο περισσότερη ισχύ).

Κάποιες φήμες λένε ότι το Urus PHEV θα έχει έως και 820 ίππους, αλλά σε αυτή την περίπτωση πιστεύουμε ότι θα υπάρχουν δύο εκδόσεις. Μια με τον V8 twin-turbo 4,0 λίτρων σε συνδυασμό με έναν ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει συνολική ισχύ περίπου 675 ίππων και ένα με την τεράστια ισχύ των 820 ίππων. Μόνο ο χρόνος θα δείξει.

Δεδομένου του γεγονότος ότι η Lamborghini θα αποκαλύψει δύο νέες εκδόσεις της Urus φέτος με πιθανότατα την ανανεωμένη Urus και μια πιο ισχυρή έκδοση "Performante", δεν περιμένουμε ότι η έκδοση PHEV της urus θα αποκαλυφθεί ήδη το 2022, οπότε θα περιμένουμε το 2023 για αυτό.