Η Mercedes A-Class Sedan ανανεώνεται!


Το δρόμο της αισθητικής και τεχνολογικής ανανέωσης θα πάρει και η Sedan A-Class μαζί με την hatchback έκδοση και αμφότερες αναμένονται μέσα στην επόμενη χρονιά.

  • PHOTOS: CARPIX
  • 7/12/2021

Έχουμε στη διάθεσή μας μια νέα παρτίδα κατασκοπευτικών φωτογραφιών που δείχνουν την ανανεωμένη Mercedes A-Class και αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Sedan εκδοχής να συλληφθεί από τους φωτογράφους μας.

Ακριβώς όπως και στις hatchback εκδόσεις της A-Class, η sedan θα αποκτήσει νέους προβολείς και ανασχεδιασμένο μπροστινό προφυλακτήρα. Η γρίλια θα έχει μικρές τροποποιήσεις για να ταιριάζει με τη νέα σχεδίαση της πρόσοψης του μοντέλου.

Στο πίσω μέρος οι αλλαγές φαίνονται πιο συγκρατημένες, με βασικά σημεία διαφοροποίησης μόνο τα νέα πίσω φώτα και το κάτω μέρος του προφυλακτήρα να είναι οι πιο ορατές αλλαγές και καλυμμένες με καμουφλάζ.

Γνωρίζουμε επίσης ότι θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές και στο εσωτερικό, καθώς το ταμπλό ήταν εν μέρει καλυμμένο σε προηγούμενα πρωτότυπα που είχαν εντοπιστεί. Μία νέα και πιθανώς μεγαλύτερη οθόνη για το σύστημα infotainment είναι αυτό που περιμένουμε, μαζί με την πιο πρόσφατη έκδοση του συστήματος MBUX.

Το ντεμπούτο της ανανεωμένης Mercedes A-Class Sedan θα γίνει το 2022.