Η νέα BMW X1 θα έχει έκδοση M!


?Τι γνωρίζουμε για την κορυφαία Μ έκδοση της νέας BMW X1, την M35i που έκανε την εμφάνιση της σε δοκιμές εξέλιξης.  

  • PHOTOS: CARPIX
  • 20/11/2021

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι η BMW εργάζεται πάνω στην επόμενη γενιά της X1, καθώς έχουμε δει αρκετά διαφορετικά πρωτότυπα σε κατασκοπευτικές φωτογραφίες πολλές φορές. Όμως για πρώτη φορά βλέπουμε ότι η νέα γενιά της Χ1 θα αποκτήσει και πιο «καυτή» έκδοση με το διάσημο γράμμα M.

Η BMW X1 M35i πιάστηκε από το φωτογραφικό φακό των κατασκόπων μας στο Μόναχο, όπου δοκιμάζεται. Με δεδομένο ότι η BMW Σειρά 1 και η Σειρά 2 Gran Coupe έχουν στη γκάμα τους τις εκδόσεις M35i, δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι αυτός ο κινητήρας θα περάσει και στη νέα X1.

Οι εκδόσεις M35i της Σειράς 1 και της Σειράς 2 Gran Coupe αποδίδουν περίπου 306 ίππους από τον 3λιτρο 6κύλινδρο twin turbo και πιθανότατα θα δούμε την ίδια απόδοση ισχύος και στην X1 M35i.

Όπως μπορούμε να δούμε από τις φωτογραφίες, η X1 M35i θα έχει τις τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης που βλέπουμε συνήθως στα αυτοκίνητα M.  

Περιμένουμε επίσης πιο σπορ πινελιές στον μπροστινό προφυλακτήρα με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα από τα στάνταρ μοντέλα, μεγαλύτερα φρένα και πιο σφιχτή ανάρτηση.

Στο εσωτερικό θα δούμε το νέο ταμπλό, όπως φαίνεται και στη νέα Σειρά 2 Active Tourer με την κυρτή οθόνη, πιο σπορ καθίσματα και φυσικά M sport τιμόνι.

Το ντεμπούτο της X1 M35i θα γίνει το 2022.