Η νέα BMW X7 με λιγότερο καμουφλάζ!


Για ακόμα μία φορά οι τελευταίες κατασκοπευτικές φωτογραφίες της BMW Χ7 facelift δείχνουν να επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της νέας "διαχωρισμένης" σχεδίαση των προβολέων που υιοθετεί η γερμανική φίρμα στο μεγαλύτερο SUV της.

  • PHOTOS: CARPIX
  • 22/7/2021

Μετά από αρκετές φήμες και renderings σχετικά με την υιοθέτηση νέας σχεδίασης των προβολέων της BMW, οι τελευταίες κατασκοπευτικές φωτογραφίες ενός πρωτότυπου της Χ7 facelift φαίνεται να επιβεβαιώνουν την τολμηρή split σχεδίαση των εμπρός προβολέων. Το μεγαλύτερο SUV της BMW πιάστηκε από το φωτογραφικό φακό με εμφανώς λιγότερο καμουφλάζ από το πρόσφατο παρελθόν.

Η ανανεωμένη X7 θα έχει για πρώτη φορά σε μοντέλο της εταιρείας φωτιστικά σώματα σε ξεχωριστή σχεδίαση. Το πάνω μέρος θα περιλαμβάνει τα φώτα ημέρας με τους διόδους τεχνολογίας LED, ενώ το κάτω μέρος θα είναι το κύριο φως πορείας. Αυτό μάλιστα, πιθανολογείται ότι είναι ένα σχέδιο που θα δούμε και στη νέα BMW Σειρά 7, καθώς και στην επερχόμενη BMW X8.

Αν και είναι δύσκολο να διακρίνουμε τις επιμέρους λεπτομέρειες λόγω του καμουφλάζ στο εμπρός μέρος του αμαξώματος, το καπό φαίνεται να είναι λίγο διαφορετικό. Φαίνεται επίσης ότι η ήδη μεγάλη γρίλια των νεφρών θα είναι ελαφρώς φαρδύτερη στο facelift μοντέλο. Ο μπροστινός προφυλακτήρας θα έχει επίσης μια νέα εμφάνιση με επανασχεδιασμένες εισαγωγές αέρα.

Στο πίσω μέρος, τα φώτα LED είναι ελαφρώς επανασχεδιασμένα, όπως και ο πίσω προφυλακτήρας, ενώ και οι απολήξεις της εξάτμισης είναι καινούργιες.

Έχουμε για πρώτη φορά διαθέσιμες φωτογραφίες από το εσωτερικό, όπου είναι διακριτή η νέα διάταξη οθονών που πέρασε και στην BMW X7, με την καμπυλότητα του ταμπλό παρόμοια με αυτή που είδαμε και στο λανσάρισμα των ηλεκτρικών iX και i4.

Η επίσημη κυκλοφορία της ανανεωμένης Χ7 τοποθετείται κατά πάσα πιθανότητα στις αρχές του 2022.