Η Porsche 911 GT3 RS έρχεται στο Goodwood!


Η αποκάλυψη του πολυαναμενόμενου και πανίσχυρου GT3 RS της 911 φαίνεται να βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ. Η Porsche όπως λένε οι φήμες θα την φέρει στο Goodwood.

  • PHOTOS: CARPIX
  • 22/6/2022

Η επίσημη αποκάλυψη της Porsche  911 GT3 RS φαίνεται πως είναι θέμα ημερών αν όχι ωρών. Οι νέες κατασκοπευτικές φωτογραφίες που έχουμε και σας παρουσιάζουμε δείχνουν την 911 GT3 RS σχεδόν χωρίς καθόλου καμουφλάζ να κάνει τους τελευταίους της γύρους στην πίστα του Nurburgring.

Οι φήμες οργιάζουν εδώ και καιρό και θέλουν την Porsche να φέρνει την 911 GT3 RS αυτή την εβδομάδα στο Goodwood Festival of Speed. Η GT3 RS που βλέπουμε στις κατασκοπευτικές φωτογραφίες εντοπίστηκε χωρίς καμουφλάζ στο Nurburgring σήμερα, αποκαλύπτοντας όλα τα αεροδυναμικά της καλούδια.

Οι αεραγωγοί στα πίσω φτερά, οι εισαγωγές αέρα και η τεράστια πίσω αεροτομή που είναι εκτεθειμένη και θα είναι ρυθμιζόμενη, ανάλογα με την απαιτούμενη κάθετη δύναμη είναι οι σημαντικότερες αεροδυναμικές βελτιώσεις.

Όσον αφορά το σύστημα μετάδοσης κίνησης, η 911 GT3 RS θα τροφοδοτείται από έναν ατμοσφαιρικό boxer 4,0 λίτρων. Τα τεχνικά του στοιχεία δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα, αλλά θεωρείται πιθανό να είναι κοντά στην ισχύ της προηγούμενης γενιάς GT3 RS των 520 ίππων. Η κίνηση θα περνά στους τροχούς μέσω του κιβωτίου διπλού συμπλέκτη PDK.