Η Porsche 911 GT3 RS προσγειώθηκε στη χιονισμένη Σουηδία!


Η νέα 911 GT3 RS έφτασε στο χιονισμένο τοπίο του ευρωπαϊκού βορρά για μερικές δοκιμές σε κρύο καιρό. Τι αλλαγές έχει κάνει η Porsche στην κορυφαία 911. 

  • PHOTOS: CARPIX
  • 20/1/2022

Η Porsche 911 GT3 RS έφτασε στη Σουηδία για μερικές σκληρές δοκιμές σε κρύο καιρό και φυσικά εμείς δεν μπορούσαμε παρά να μοιραστούμε τις φωτογραφίες μαζί σας.

Όπως μπορούμε να δούμε, το RS δεν θα έχει απλώς διαφορετικές χειρολαβές θυρών από το κανονικό GT3 αλλά και ειδικές πόρτες. Το τμήμα του μπροστινού φτερού μεταξύ του μπροστινού τροχού και της πόρτας είναι μέρος του προηγμένου αεροδυναμικού πακέτου που στην πραγματικότητα επεκτείνεται και στην πόρτα. Μπορείτε να δείτε το σχέδιο της πόρτας αν κοιτάξετε προσεκτικά.

Ακόμα καλυμμένες είναι οι γωνίες του μπροστινού και του πίσω προφυλακτήρα και ορισμένα μέρη των μπροστινών φτερών. Επίσης, υπάρχει καμουφλάζ στα πίσω φτερά, όπου συνήθως υπάρχει εισαγωγή αέρα στο RS, κάποιο καμουφλάζ γύρω από το φτερό και φυσικά κάποια ταινία στο πίσω μέρος που καλύπτει το λογότυπο.

Η ύπαρξη του λογότυπου RS είναι κάτι που ακούσαμε πρόσφατα. Η Porsche επιστρέφει στις ρίζες της σε πολλά μοντέλα και ακούμε ότι η νέα RS θα έχει στην πραγματικότητα το ίδιο λογότυπο RS με την πρώτη 911 2.7 RS από το 1973.

Η 911 GT3 RS λέγεται ότι θα κάνει το ντεμπούτο της αυτό το καλοκαίρι με μια πιθανή διαδικτυακή πρεμιέρα λίγο νωρίτερα.