Η Porsche ετοιμάζει τη νέα Panamera!


Η Porsche εξελίσσει την νέα γενιά της Panamera καλυμμένη με αρκετό καμουφλάζ. Που εντοπίζονται οι κυριότερες διαφορές από το τρέχον μοντέλο. 

  • PHOTOS: CARPIX
  • 28/2/2022

Η Porsche μας έκανε πραγματικά να πιστέψουμε ότι ετοιμάζει ένα ακόμη λίφτινγκ της Panamera με τα πρωτότυπα της που έχουμε δει εδώ και καιρό να δοκιμάζονται. Αντίθετα, αυτά τα πρωτότυπα ήταν πραγματικά mules, όπως αποδεικνύεται, αφού έχουμε για πρώτη φορά κατασκοπευτικές φωτογραφίες από τη νέα γενιά της Porsche Panamera.

Με την πρώτη ματιά, τα πρωτότυπα μοιάζουν να αφορούν ένα απλό λίφτινγκ με νέα φώτα, αλλά στην συνέχεια παρατηρήσαμε αρκετές λεπτομέρειες που μαρτυρούν πως δεν είναι απλά ένα facelift για την Panamera. Όπως για παράδειγμα το πίσω πλαϊνό παράθυρο που είναι καμουφλαρισμένο, η διαφορετική τάπα καυσίμου, οι διαφορετικές γραμμές και οι χειρολαβές των θυρών.

Όλα αυτά μας δείχνουν ότι αυτή είναι η ολοκαίνουργια PorschePanamera και όχι ένα λίφτινγκ του μοντέλου. Φυσικά υπάρχουν και άλλες αλλαγές, όπως τα νέα λεπτά πίσω φώτα. Μπορούμε επίσης να δούμε να καλύπτεται με καμουφλάζ η περιοχή μεταξύ του μπροστινού τροχού και της μπροστινής πόρτας. Η περιοχή γύρω από την πίσω πόρτα είναι επίσης διαφορετική από την τρέχουσα γενιά της Porsche Panamera.

Δυστυχώς ακόμα είναι πολύ νωρίς για να έχουμε πληροφορίες σχετικά με τις επιλογές στα κινητήρια σύνολα, αλλά θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες όσο η εξέλιξη συνεχίζεται.