Η υβριδική BMW M5 δοκιμάζεται στα χιόνια!


Όχι, η Mercedes-AMG δεν θα είναι μόνη της στην προσπάθεια της να γίνει υβριδική με τα νέα της μοντέλα. Το ίδιο ισχύει και για τα νέα μοντέλα της BMW M, όπως τη νέα M5.

  • PHOTOS: CARPIX
  • 13/4/2022

Οι πρώτες κατασκοπευτικές εικόνες από αυτό το δοκιμαστικό πρωτότυπο της BMW M5 κατά τη διάρκεια δοκιμών κρύου καιρού στη Σουηδία δεν μας αποκαλύπτουν και πολλά με το καμουφλάζ να έχει καλύψει ολόκληρο το αυτοκίνητο. Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά είναι τα… υβριδικά αυτοκόλλητα που μπορούμε να δούμε και μας λένε όλη την αλήθεια για την ύπαρξη υβριδικής τεχνολογίας στην νέα Μ5.

Αυτό που μπορούμε επίσης να δούμε από αυτά τα πρωτότυπα M5 που βρίσκονται ακόμα μακριά από την παραγωγή είναι οι φαρδύτεροι θόλοι των τροχών από την κανονική BMW Σειρά 5. Φυσικά, βλέπουμε επίσης τα μεγαλύτερα φρένα, τους φαρδύτερους τροχούς και τις τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης στο πρωτότυπο, όπως ακριβώς έχουμε συνηθίσει στην M5.

Η ισχύς πιθανότατα θα προέρχεται από τον ίδιο κινητήρα που θα βρούμε στην επερχόμενη BMW XM, πράγμα που σημαίνει μέγιστη απόδοση έως και 750 ίππων από τον V8 twin turbo.

Το επίσημο ντεμπούτο της νέας υβριδικής BMW M5 αναμένεται μέσα στο 2023.