Η υβριδική τεχνολογία μπαίνει και στην Mercedes AMG E53!


Η σύγχρονη εποχή επιτάσσει την υβριδοποίηση ακόμα και της Mercedes AMG, που είναι καθαρά εστιασμένη στα μοντέλα επιδόσεων. Τι θα δούμε στην επερχόμενη AMG E53e.

  • PHOTOS: CARPIX
  • 17/3/2022

Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε σε κατασκοπευτικές φωτογραφίες την επερχόμενη Mercedes E-Class ως AMG. Η είδηση είναι όμως ότι αυτή η κατασκευή της AMG έχει τη θύρα φόρτισης στο πίσω αριστερό φτερό, κάτι που καθιστά σαφές ότι πρόκειται για ένα υβριδικό μοντέλο.

Η AMG E53e, όπως είναι και η πιθανότερη ονομασία της, φαίνεται να έχει αποκτήσει τέσσερις στρογγυλές απολήξεις της εξάτμισης στο πίσω μέρος, αλλά το ερώτημα είναι ποια θα είναι η επιλογή του κινητήρα που θα κάνει η AMG. Θα αποκτήσει τον τετρακύλινδρο υβριδικό κινητήρα που θα είναι επίσης η κινητήρια μονάδα για την C63 ή κάποιο άλλο μηχανικό σύνολο;

Σχεδιαστικά, στο πρωτότυπο μπορούμε να δούμε τη μάσκα Panamericana και τις εμφανώς μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα στον μπροστινό προφυλακτήρα κάτω από το καμουφλάζ. Οι χαμηλότερες αναρτήσεις και τα μεγαλύτερα φρένα αποτελούν φυσικά μέρος του πακέτου με τη φροντίδα της AMG.

Το ντεμπούτο θα γίνει μέσα στο 2023 για την AMG E53e.