Ιδού η νέα BMW Σειρά 3 με λιγότερο καμουφλάζ!


Εντοπίσαμε λοιπόν τη BMW Σειρά 3 LCI, ή το facelift όπως οι περισσότεροι από εμάς την αποκαλούμε, για δοκιμές στο Μόναχο.

  • ΦΩΤ.: CARPIX
  • 10/9/2021

Σε αυτή την περίπτωση ήταν η έκδοση PHEV της Σειράς 3. Η μεγαλύτερη αλλαγή όπως μπορούμε να δούμε είναι τα νέα και πιο λεπτά φώτα εμπρός με τα νέα σχεδιασμένα DRL στοιχεία. Τα LED έχουν μετακινηθεί από κάτω προς τα πάνω σε αυτήν την τελευταία έκδοση.

Μπορούμε επίσης να περιμένουμε κάποιες αλλαγές στη μάσκα και στον μπροστινό προφυλακτήρα. Η μάσκα δεν θα αλλάξει δραματικά, οπότε μην ανησυχείτε γι αυτό όσοι φωνάζουν για την επιλογή της BMW με τη νέα Goth μάσκα.

Ο μπροστινός προφυλακτήρας θα έχει νέες σχεδιασμένες εισαγωγές αέρα ενώ και στο πίσω μέρος θα δούμε νέα φώτα και μικρές αλλαγές στον σχεδιασμό του προφυλακτήρα. Οι εσωτερικές αλλαγές θα είναι μεγαλύτερες από ό, τι γνωρίζουμε.

Το εσωτερικό είναι καλυμμένο, αλλά είμαστε αρκετά σίγουροι ότι η ενημερωμένη BMW Σειρά 3 θα έχει το ταμπλό που συναντάμε σε όλα τα νέα αυτοκίνητα της BMW αυτή τη στιγμή. Αναμένεται το ντεμπούτο της το 2022 τόσο για το sedan όσο και για την έκδοση Touring.