Lamborghini Urus: Μία πρώτη ματιά στο plug-in hybrid super SUV


Με νέους προβολείς, μία καινούρια μάσκα και πολύ καμουφλάζ στο πίσω μέρος, η Lamborghini φαίνεται να δουλεύει σκληρά πάνω στο δημοφιλές της SUV.

  • PHOTOS:CARPIX
  • 7/10/2022

Η Lamborghini προετοιμάζει την Urus για το πρώτο της facelift και, με αυτό, θα φέρει στην αγορά μια νέα plug-in υβριδική έκδοση του δημοφιλούς SUV. Νέες κατασκοπευτικές φωτογραφίες του οχήματος δείχνουν ότι οι ενημερώσεις θα είναι σημαντικές.

Ενώ, φυσικά, η Urus θα παραμείνει σχεδόν ίδια με το τρέχον μοντέλο, οι αλλαγές στον μπροστινό προφυλακτήρα και οι προβολείς φαίνονται να τρυπώνουν μέσα από το καμουφλάζ. Είναι δύσκολο να φανούν λεπτομερώς οι αλλαγές με τόσο καμουφλάζ, αλλά η Lamborghini σίγουρα φαίνεται να ενδιαφέρεται να κάνει κάποιες αξιοσημείωτες αλλαγές εκ των προτέρων.

Στο πίσω μέρος, εν τω μεταξύ, η Urus καλύπτεται με πολύ καμουφλάζ. Στην πραγματικότητα, οι κατάσκοποι φωτογράφοι, που εντόπισαν το SUV, το περιγράφουν ως μια ασυνήθιστη ποσότητα καμουφλάζ για ένα facelift. Αυτό αυξάνει την πιθανότητα ότι η Lamborghini θα κάνει επίσης σημαντικές ενημερώσεις στο πίσω μέρος.

Θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα για να μάθουμε ακριβώς πόσο εκτεταμένες και επιτυχημένες θα είναι αυτές οι ενημερώσεις.

Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για το σύστημα μετάδοσης κίνησης που θα «φοράει» η Urus, όμως υπάρχουν υβριδικά προειδοποιητικά αυτοκόλλητα πάνω στο αμάξωμα και μια θύρα φόρτισης.

Φημολογείται ότι η Urus PHEV θα μοιράζεται το σύστημα μετάδοσης κίνησης με τα τις νέες Porsche Cayenne και Panamera. Αυτό σημαίνει ένας twin-turbo 4.0 λίτρων V8 κινητήρας συνδυαζόμενος με ηλεκτροκινητήρες που στα μοντέλα της Porsche αποδίδει συνδυαστικά 680 PS.

Η Lamborghini δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την ημερομηνία της αποκάλυψης της Urus Hybrid ή το facelift του SUV αυτού γενικότερα, αλλά θα μπορούσε να είναι το 2023.