Maserati Grecale Τrofeo: Είναι στα σκαριά η απόλυτη ντίβα των 621 ίππων;


Κατασκοπεύσαμε ένα πρωτότυπο της νέας Maserati Grecale που ακούστηκε πολύ διαφορετικό από τα άλλα πρωτότυπα της Grecale σύμφωνα με τον φωτογράφο μας.

  • ΦΩΤ.: CARPIX
  • 3/9/2021

Και κοιτάζοντας τις φωτογραφίες μπορούμε να δούμε ότι αυτό το πρωτότυπο είναι διαφορετικό σε ορισμένες λεπτομέρειες κάνοντάς μας να πιστεύουμε ότι θα μπορούσε να είναι η έκδοση Trofeo. Πρώτα απ’ όλα μπορούμε να δούμε τα μεγαλύτερα φρένα με διάτρητους δίσκους και κόκκινες δαγκάνες που κρύβονται πίσω από τους τροχούς.

Τα «κανονικά» πρωτότυπα Grecale δεν έχουν αυτά τα φρένα. Στη συνέχεια, βλέπουμε επίσης τις διαφορετικές απολήξεις της εξάτμισης οι οποίες μαζί με τα λόγια του φωτογράφου μας για τον πολύ βαθύτερο ήχο, μας κάνουν να πιστεύουμε ότι αυτό θα μπορούσε να είναι ένα πρωτότυπο για τη Grecale Trofeo. Φυσικά δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι, αλλά ξεχωρίζει σε σύγκριση με άλλα πρωτότυπα της Grecale.

Η Grecale βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα Giorgio με την Alfa Romeo Stelvio και αυτό θα μπορούσε να υποδείξει ότι Η Trofeo θα αποκτήσει τον ίδιο twin turbo V6 που μπορούμε να βρούμε στο Stelvio Quadrifoglio όπου αποδίδει περίπου 505 ίππους. Ή μήπως θα μας εκπλήξει η Maserati με τον 3,0 λίτρων twin-turbo V6 γνωστό από το Maserati MC20 όπου αποδίδει 621 ίππους;

Σε αυτή την περίπτωση το πιθανότερο είναι να είναι ελαφρώς ρυθμισμένο για να ταιριάζει καλύτερα με το SUV. Η Maserati Grecale Trofeo όποτε βγει στην παραγωγή θα έχει να συναγωνιστεί την Porsche Macan GTS οπότε οι Ιταλοί θα πρέπει να κάνουν σωστά τη δουλειά τους!