Mercedes C-Class All-Terrain: Ετοιμάζεται η off-road C-Class!


H Mercedes ετοιμάζει μία νέα «υπερυψωμένη» έκδοση της C-Class με την ονομασία All-Terrain και έχουμε στη διάθεσή μας νέες κατασκοπευτικές φωτογραφίες από τις δοκιμές εξέλιξης της. 

  • ΦΩΤ.: CARPIX
  • 26/7/2021

Έχουμε αναφερθεί ξανά στην πιθανότητα η Mercedes να ετοιμάζει μία νέα «υπερυψωμένη» έκδοση της C-Class με πιθανότερη ονομασία την All-Terrain στο παρελθόν, αλλά έχουμε τώρα μερικές νέες κατασκοπευτικές φωτογραφίες από τις δοκιμές εξέλιξης της off-road C-Class.

Όταν βλέπουμε το πρωτότυπο, κάτω από το πλούσιο καμουφλάζ φαίνεται να υπάρχουν μερικές εμφανισιακές διαφορές, όπως κάποιες πλαστικές επιφάνειες στους θόλους των τροχών, ενώ ταυτόχρονα τα πλαϊνά μαρσπιέ φαίνονται πιο πλατιά, κάτι που προδίδει τον εκτός δρόμου χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Μαζί με την υψηλότερη ανάρτηση και την αυξημένη απόσταση από το έδαφος, μας κάνει να είμαστε σίγουροι ότι η Mercedes δοκιμάζει ξανά την C-Class All-Terrain.

Μόλις βγει το καμουφλάζ και αποκαλυφθεί η τελική της μορφή, θα υπάρχουν επίσης μερικές μικρές αλλαγές στους προφυλακτήρες για να δοθεί μία ελαφρώς πιο off-road εμφάνιση.

Μέχρι τώρα, η All-terrain έκδοση ήταν διαθέσιμη μόνο στην μεγαλύτερη Ε-Class, αλλά αυτό θα αλλάξει πολύ σύντομα, καθώς τα station wagon αμαξώματα με ψηλή θέση οδήγησης και με μερικά εκτός δρόμου στοιχεία στο σχεδιασμό τους γίνονται όλο και πιο δημοφιλή στην Ευρώπη. Είναι λογικό επομένως, η Mercedes να φέρνει στην αγορά την C-Class και στην έκδοση All-Terrain για να αντιμετωπίσει εμπορικά τα αρκετά επιτυχημένα Audi A4 Allroad και Volvo V60 Cross Country.

Τα μηχανικά μέρη και οι κινητήρες θα μοιράζονται όπως είναι αναμενόμενο με την νέα γενιά της C-Class, όπως και η τετρακίνηση 4Matic, η οποία θα είναι στάνταρ για όλες τις C-Class All-Terrain.

Το ντεμπούτο της νέας C-Class All-Terrain αναμένεται να γίνει το 2022.