Mercedes E Class Estate: Τεράστια και πιο «επιθετική» (photos)


Οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες της επερχόμενης Mercedes E Class Estate δείχνουν ότι η επόμενη γενιά του station wagon θα έχει πιο «δυναμικό» χαρακτήρα.

  • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: CARPIX
  • 19/10/2022

Κατασκοπεύσαμε το επερχόμενο μοντέλο Mercedes E Class Estate (ή Wagon) κοντά στο Nurburgring.

Η τρέχουσα E Class Estate είναι ένα από τα μεγαλύτερα station wagon που κυκλοφορούν και φαίνεται ότι η νέα γενιά θα συνεχίσει την κληρονομιά, ακόμα κι αν το πίσω παράθυρο φαίνεται ελαφρώς πιο κεκλιμένο από πριν.

Τα πίσω φώτα μοιάζει να είναι πιο ψηλά τοποθετημένα, ενώ έχουν μεγαλύτερες γωνίες. Η Mercedes δείχνει να στοχεύει σε μια πιο «επιθετική» σχεδίαση του μοντέλου, έστω και σε όχι τόσο έντονη μορφή, όπως για παράδειγμα σε ένα coupe.

Στο εμπρός μέρος, είναι όλα όπως συνήθως, όπως γνωρίζουμε από τα πρωτότυπα της E Class. Σε σύγκριση με το τρέχον μοντέλο, η γρίλια θα μεγαλώσει ελαφρώς ενώ οι προβολείς συρρικνώνονται, όπως είναι η τάση με τις περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες αυτές τις μέρες.

Θα εξακολουθεί να υπάρχει σαφής διαχωρισμός μεταξύ των άνω και κάτω ανοιγμάτων της μάσκας, με εμφανείς αεραγωγούς να παίρνουν θέση και στις δύο γωνίες.

Περνώντας στο πλάι, βλέπουμε μερικές «περίεργες» γωνίες κάτω από το καμουφλάζ, αλλά πιθανότατα πρόκειται για ψεύτικα πάνελ. Λογικά το μοντέλο θα έχει μια λεία επιφάνεια με κομψή, τοξοειδή γραμμή.

Η νέα E Class θα έρχεται με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου και όλες οι εκδόσεις θα είναι ήπια υβριδικές. Στη συνέχεια, θα υπάρξουν και plug-in υβριδικές εκδόσεις στη σειρά, όταν έρθει η ώρα για την παρουσίασή της το 2023.