Νέες φωτογραφίες της Porsche 911 GT3 RS


Μια νέα σειρά φωτογραφιών που δείχνει διαφορετικά πρωτότυπα της Porsche 911 992 GT3 RS στους δρόμους γύρω από το Nürburgring, καθώς και μέσα στην διάσημη πίστα.

  • PHOTOS: CARPIX
  • 27/9/2021

Μια νέα σειρά φωτογραφιών δείχνει τώρα διαφορετικά πρωτότυπα της αναμενόμενης Porsche 911 992 GT3 RS να δοκιμάζεται στους δρόμους γύρω από το Nürburgring έχουμε στη διάθεσή μας, καθώς και μέσα στην διάσημη πίστα.

Και φαίνεται ότι το συγκεκριμένο πρωτότυπο με την πινακίδα που τελειώνει σε 4001 είναι το τελευταίο χρονικά που δοκιμάζεται και όπως όλα δείχνουν και ελαφρώς πιο έτοιμο για να μπει στην παραγωγή από τα άλλα που έχουμε δει κατά καιρούς να δοκιμάζουν οι μηχανικοί της Porsche.

Φυσικά συνεχίζει να φοράει αρκετό καμουφλάζ σε πολλά μέρη, αλλά εξακολουθεί να δίνει μια πιο "έτοιμη" εντύπωση.

Μπορούμε να δούμε τους αεραγωγούς πάνω από τα μπροστινά φτερά καθώς και αυτό που φαίνεται να μοιάζει με εξαγωγές αέρα στο πίσω μέρος των μπροστινών φτερών προς τις πόρτες. Μαζί με αυτό το τεράστιο φτερό είναι σαφές ότι το νέο GT3 RS θα έχει ένα ακραίο αεροδυναμικό πακέτο για ένα «κανονικό» αυτοκίνητο δρόμου.

Μια μικρή λεπτομέρεια που δεν είχαμε παρατηρήσει προηγουμένως είναι το γεγονός ότι το RS έχει διαφορετικές χειρολαβές στις πόρτες από τις υπόλοιπες 911 της σύγχρονης γενιάς 992.

Το RS έχει πιο «κλασικά» χερούλια πόρτας και όχι εκείνα τα αναδυόμενα χερούλια που ανοιγοκλείνουν ηλεκτρονικά, όπως αυτά που παρουσιάστηκαν με τη γενιά 992.

Ο χρόνος θα δείξει αν αυτό γίνεται μόνο στην συγκεκριμένη «καυτή» έκδοση GT3 RS ή αν η Porsche θα επιστρέψει στις παραδοσιακές χειρολαβές σε όλες τις 911 με το επερχόμενο facelift.