Νέες φωτογραφίες του Audi Q9!


Νέες φωτογραφίες που δείχνουν το Audi Q9 στο χιόνι δείχνουν ότι οι δοκιμές έχουν ξεκινήσει για το μεγαλύτερο SUV της Audi.

  • PHOTOS: CARPIX
  • 22/1/2022

Ο χειμώνας έχει ξεκινήσει για τα καλά στην Ευρώπη και ειδικά στο βόρειο τμήμα της οι θερμοκρασίες είναι πολικές. Το χιονισμένο τοπίο δίνει την ευκαιρία στους κατασκευαστές να μαζευτούν στην περιοχή για να δοκιμάσουν τα νέα μοντέλα τους σε πολύ αντίξοες συνθήκες.

Το ίδιο έκανε και η Audi με το επερχόμενο Q9. Το αμάξωμα παραγωγής του SUV 3 σειρών καθισμάτων κρύβεται κάτω από το καμουφλάζ και βλέπουμε επίσης τα έτοιμα φώτα παραγωγής τοποθετημένα τόσο μπροστά όσο και πίσω.

Από όσο γνωρίζουμε, το νέο Q9 πρόκειται να είναι ένα μοντέλο μόνο για την Κίνα και για αυτό ίσως να το δούμε να δοκιμάζεται μαζί με το νέο Audi Q5 e-tron που προορίζεται επίσης μόνο για την Κίνα. Πιστεύουμε ότι μεγάλο μέρος του μπροστινού σχεδιασμού του Q5 e-tron θα περάσει και στο Q9 όταν έρθει η ώρα για το ντεμπούτο. Ίσως θα δούμε το Q9 και στον υπόλοιπο κόσμο αργότερα, αλλά οι πιθανότητες είναι μικρές.