Οι αλλαγές στο ανανεωμένο Audi A6


Η διακριτική ανανέωση για το Audi A6 είναι προ των πυλών. Ποιες αλλαγές περιμένουμε στο premium γερμανικό σεντάν.

  • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: CARPIX
  • 9/6/2022

Ένα δοκιμαστικό πρωτότυπο για το ανανεωμένο Audi A6 εντόπισαν για άλλη μια φορά οι συνεργάτες φωτογράφοι μας, πράγμα που σημαίνει ότι το facelift για το Α6 βρίσκεται προ των πυλών.

Όπως μπορούμε να δούμε, το ανανεωμένο Audi A6 θα παραμείνει πιστό στο σχήμα των προβολέων του και θα αποκτήσει μόνο νέα γραφικά εντός αυτών. Θυμηθείτε ότι το πρόσφατα ανανεωμένο Audi A8 έλαβε ολοκληρωτικά επανασχεδιασμένους προβολείς με το λίφτινγκ, αλλά προφανώς οι σχεδιαστές της γερμανικής φίρμας έκριναν ότι το σχήμα είναι αρκετά καλό για το A6.

Νέο σχήμα αποκτούν και οι προφυλακτήρες, με τους ανασχεδιασμένους αεραγωγούς, και υποψιαζόμαστε επίσης ότι και η μάσκα θα υποστεί μερικές αλλαγές. Αυτό το πρωτότυπο έχει το πιο σπορ πακέτο S-line και το βασικό μοντέλο λογικά θα φαίνεται διαφορετικό.

Στο πίσω μέρος θα γίνουν μόνο μικρές αλλαγές στον πίσω προφυλακτήρα και θα δούμε επίσης νέα γραφικά στα πίσω φώτα. Τα φώτα OLED προβλέπεται να είναι προαιρετικά για το ανανεωμένο A6.

Δεδομένου ότι δεν βλέπουμε κανένα είδος καμουφλάζ στο εσωτερικό, περιμένουμε μόνο μικρές αλλαγές στο εσωτερικό. Αναμένεται πως θα υπάρξουν ενημερώσεις στο σύστημα infotainment και πιθανές κάποιες πολύ μικρές άλλες αλλαγές. Ομοίως και με τις επιλογές στα κινητήρια σύνολα που πιθανότατα θα μεταφερθούν από τα τρέχοντα μοντέλα.

Το ανανεωμένο Audi A6 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στα τέλη του 2022.