Οι τελευταίες δοκιμές για το Renault Megane E-TECH


Με 217 ίππους και 450 χιλιόμετρα αυτονομία, το Renault Megane E-TECH δοκιμάζεται λίγο πριν το επίσημο ντεμπούτο του στο Μόναχο.

  • PHOTOS: CARPIX
  • 30/8/2021

Έχουμε ίσως τις τελευταίες κατασκοπευτικές φωτογραφίες του Renault Megane E-Tech, ή MeganE όπως το αποκαλούν μερικοί, κατά τη διάρκεια δοκιμών της τελευταίας στιγμής.

Όπως βλέπουμε μάλιστα, οι τεχνικοί της Renault  το έβαλαν δίπλα στον μεγάλο του αντίπαλο, το Volkswagen ID.4, για να συγκρίνουν και να κάνουν κάποιες τελικές ρυθμίσεις ενώ δοκιμάζουν το γαλλικό ηλεκτρικό μοντέλο στον καυτό ήλιο της νότιας Ευρώπης.

Το αμιγώς ηλεκτρικό Renault Megane E-Tech βασίζεται στην πλατφόρμα CMF-EV των Γάλλων και θα χρησιμοποιεί έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 217 ίππων (160 kW), που θα στέλνει την κίνηση στους εμπρός τροχούς. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 60 kWh.

Η Renault  υπόσχεται αυτονομία 450 χιλιομέτρων, ενώ έχει ήδη παραγάγει 30 αντίτυπα του μοντέλου, τα οποία και θα τα χρησιμοποιεί για τις τελικές δοκιμές μέσα στους επόμενους μήνες. Τα πρώτα αυτοκίνητα θα φτάσουν στους αγοραστές τους στο πρώτο μισό του 2022.

Το επίσημο ντεμπούτο του Renault Megane E-Tech θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα στο Μόναχο στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου IAA.